خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست ملتمسانه شاه از سفیر آمریکا به هنگام فرار از ایران

مشرق | سیاسی | شنبه، 27 دی 1399 - 02:31
شاه،پيامي،ابلاغ،كشور،واشينگتن

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در ایران، با اشاره به روزهای پایانی دیماه ۵۷ می‌گوید که در همین ایام پیامی از واشینگتن دریافت داشتم مبنی بر اینکه در اولین فرصت با شاه دیدار کنم و به او بگویم که دولت ایالات متحده آمریکا مصلحت شخص شاه و کشور را در این می‌بیند که هرچه زودتر از ایران خارج شود.
ابلاغ چنین پیامی از طرف سفیر یک کشور به رئیس مملکتی که در آن مأموریت دارد کار ساده ای نیست، ولی در دیدارها و گفتگوهای من با شاه طی این چند ماه اخیر به قدری مطالب عجیب و غیرعادی رد و بدل شده بود که ابلاغ این پیام هم خیلی غیرعادی به نظر نمی‌رسید.
تا آنجـــا که می‌توانستم با لحن ملایم و مهربان مضمون پیام واشینگتن را به شاه ابلاغ کردم.
او با دقت و با آرامش به پیامی که او را به ترک کشور دعوت می‌کرد گوش داد و وقتی که حرف‌های من تمام شد رو به من کرد و با لحنی کم و بیش ملتمسانه گفت: «خیلی خب.
اما کجا باید بروم؟»