خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه: آماده بهبود روابط با مصر و امارات هستیم

فارس | بین‌الملل | جمعه، 26 دی 1399 - 18:43
وزیر خارجه ترکیه گفت که این کشور آماده بهبود روابط با مصر و امارات بر مبنای «احترام متقابل» است.
تركيه،اغلو،چاووش،مصر،امارات،آنكارا،مثبتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مولود چاووش اغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز (جمعه) در گفت‌و‌گو با خبرنگاران به هنگام بازگشت از پاکستان به ترکیه، در پاسخ به سؤالی در خصوص بهبود روابط با مصر و امارات گفت: اگر آن‌ها گام‌های صادقانه و ملموس و سازنده‌ای بردارند، ما نیز پاسخ مثبت خواهیم داد.»
به نوشته خبرگزاری آناتولی، او مدعی شد که پیام‌های مثبتی از سوی امارات به ترکیه رسیده، اما آنکارا خواهان اقدامات مصداقی است.
در خصوص مصر نیز چاووش اغلو گفت که آنکارا و قاهره گام‌های مثبتی در قبال یکدیگر برداشته‌اند و افزود: «امکان این وجود دارد که با این قبیل اقدامات، اعتماد متقابل افزایش یابد.»
چاووش اغلو همچنین گفت که «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، دو روز پیش نامه‌ای با دست خط خود به اردوغان نوشته و این نامه ادبیات بسیار مثبت و سازنده‌ای داشت.
سخنان چاووش اغلو یک هفته پس از آن زده می‌شود که «انور قرقاش»، وزیر مشاور امارات در امور خارجه در مصاحبه‌ای گفته است که کشورش به دنبال تقابل با ترکیه یا ایران نیست.
روز چهارشنبه گذشته نیز یک منبع ترکیه‌ای رسمی که خواست نامش فاش نشود، به وبگاه القدس العربی گفت که تماس‌هایی در سطح اطلاعاتی و دیپلماسی البته کمرنگ میان ترکیه و مصر جریان دارد و رسانه‌های ترکیه-به‌ویژه رسانه‌های رسمی- دستوراتی در خصوص تغییر لحن خود در قبال اخبار مربوط به مصر دریافت کرده‌اند.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/.