خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از سفر کردن تا ۴۸ ساعت آینده پرهیز کنید

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 21:11
رئیس پلیس راهور ناجا توصیه کرد هموطنان تا ۴۸ ساعت آینده از سفر پرهیز کنند.
توصيه،سفر،سردار،ايمني،تصادفات،معابر،رانندگان،درصد

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا ضمن تشریح این خبر اظهار کرد: از فردا دور دوم سفرهای نوروزی آغاز می‌شود، اما از دیشب جو ناپایدار آغاز شده است و در ۲۵ استان معابر و آبگرفتگی مشاهده می‌شود، سطح معابر در محورهای جنوبی و شمالی کشور لغزنده است و توصیه می‌شود هموطنان از سفر کردن پرهیز کنند.
سردار هادیانفر با اعلام این خبر که در ۲۴ ساعت گذشته ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی کشته شدند، ادامه داد: ۵۰ درصد تصادفات رانندگی این روزها در اثر واژگونی خودروها بوده است که این واژگونی هم به دلیل سرعت غیر مجاز، لغزندگی معابر و عدم کنترل اتومبیل بوده است.
وی به هموطنان توصیه کرد که اگر اضطراری در سفر کردن دارد وجود ندارد از آن پرهیز کنند و سفرها را به ۴۸ ساعت آینده و زمان پایدار شدن شرایط جوی موکول کنند.
سردار هادیانفر ضمن اشاره به ایمن نبودن خودروهای ایمنی از رانندگان خواست به نکات ایمنی توجه کنند، وی همچنین تاکید کرد: ۶۸ درصد تصادفات مربوط به خودروهای سواری بوده است که البته ۷۰ درصد این آمار مربوط به خودروی پراید بوده است، شتاب این خودرو بالاست و نقطه ثقل ضعیفی دارد و اصلاً مناسب جاده و سفر نیست.
سردار هادیانفر همچنین تاکید کرد: تصادف شب گذشته هم مربوط به پراید بود که ۳ نفر در آن جان باختند، در این شرایط توصیه می‌شود که دستکم رانندگان ایمنی خودرو را کنترل کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا ضمن توصیه به عدم سفر کردن در این روزها توصیه کرد: اگر اضطراری برای سفر وجود دارد توصیه می‌شود، رانندگان به نکات ایمنی توجه کنند و سرعت مجاز داشته باشند.