خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فلج شدن صورت ۱۳ صهیونیست در پی دریافت واکسن کرونا

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 26 دی 1399 - 16:46
به نوشته روزنامه جروزالم پست، ۱۳ نفر از کسانی که در فلسطین اشغالی واکسن کرونا دریافت کرده‌اند، دچار فلج صورت شده‌اند.
واكسن،دوز،فلج،تزريق،دريافت

به گزارش مشرق، روزنامه جروزالم پست نوشت ۱۳ نفر از کسانی که واکسن کرونا دریافت کرده‌اند، دچار فلج صورت شده‌اند و پزشکان برآورد کرده‌اند که احتمالا تعداد افرادی که دچار مشکل شده‌اند، بیشتر است.
این روزنامه صهیونیستی به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونوت افزود، با این وجود وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی توصیه می‌کند که این افراد دوز دوم واکسن را دریافت کنند.
کارشناسان درباره توصیه‌ها در زمینه تزریق دوز دوم واکسن به افرادی که پس از دریافت دوز اول دچار فلج صورت شده‌اند، اختلاف نظر دارند.
بنا بر گزارش وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از آغاز هفته دست‌کم ۱۳ نفر دچار فلج صورت شده‌اند، اما پزشکان برآورد کرده‌اند که این رقم احتمالا بیشتر خواهد بود.
یکی از افرادی که عوارض جانبی واکسن کرونا در وی مشاهده شده است، گفت: برای دست کم ۲۸ ساعت من هیچ مشکلی نداشتم.
نمی‌توانم بگویم این اتفاق کاملا در نتیجه تزریق واکسن روی داد، اما به غیر از آن مشکل دیگری نداشتم، به جز احساس یک درد ضعیف در محل تزریق.
گالیا رهاو، مدیر واحد بیماری‌های عفونی در مرکز درمانی شبا، گفت: هیچ کس نمی‌داند آیا این موضوع با تزریق واکسن ارتباط دارد یا نه.
به همین دلیل است که من احتمالا از تزریق دوز دوم به افرادی که پس از دریافت دوز اول از فلج رنج می‌برند، خودداری می‌کنم.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دریافت دوز دوم واکسن کرونا باید تا رفع عوارض فلج در افراد به تعویق افتد.