خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال دومین محموله آب معدنی از چهارمحال و بختیاری به مناطق سیل‌زده گلستان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 20:30
مدیر عامل شرکت سیرنگ کوهرنگ چهارمحال و بختیاری گفت: دومین محموله آب معدنی کارخانه سیرنگ کوهرنگ استان امروز به مناطق سیل زده استان گلستان ارسال شد.
گلستان،ارسال،استان،سيرنگ،كوهرنگ،چهارمحال،محموله،بختياري،معدني

علیرضا رضوانی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد با اشاره به ارسال محموله آب معدنی کارخانه سیرنگ کوهرنگ چهارمحال و بختیاری به استان سیل‌زده گلستان اظهار داشت: با اینکه این کارخانه بعد از 3 سال جان تازه گرفت و تولیدات خود را شروع و هیچ سهمیه‌ای از دولت دریافت نمی‌کنیم برای کمک به هموطنان خود در استان گلستان لبیک گفته و در توان خود کمک‌هایی را برای این استان سیل زده ارسال کردیم.
وی افزود: شنبه مورخ 3 فروردین ماه یک محموله آب معدنی توسط کامیون به گلستان ارسال شد و محموله دوم را نیز امروز به این مناطق ارسال کردیم.
مدیر عامل شرکت سیرنگ کوهرنگ چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده با ستاد همیاری در استان گلستان محموله را تحویل هلال احمر و دِین خود را در حد توان خود ادا می‌کنیم.
رضوانی با اشاره به ارزش مالی محموله‌های ارسالی به استان گلستان خاطرنشان کرد: هر کامیون حامل حدود 16 میلیون تومان آب معدنی بوده است که در مجموع معادل حدود 40 میلیون تومان می‌باشد.
وی با بیان اینکه سیل شیراز نیز راه افتاده و خساراتی را وارد کرده است، تصریح کرد: اگر این منطقه نیز به کمک احتیاج داشته باشد در حد توان برای آن‌ها نیز محموله‌های آب معدنی را ارسال خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت سیرنگ کوهرنگ چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تولیدکننده‌های مقتدر بسیاری در کشور هستند که در طول سال سهمیه‌های زیادی را دریافت کرده و تولیداتی را دارند اما در این امر مهم و وضعیت بحرانی حمایت و مشارکتی نداشتند.
وی اظهار داشت: مسئولان کشور و استان‌ها در این شرایط بحرانی باید به پا خیزند، مسئولیت خود را بپذیرند، توپ را به زمین دیگری پاس ندهند بلکه به مردم کشور خود حمایت‌ها و کمک‌های لازم را داشته باشند.
مدیرعامل شرکت سیرنگ کوهرنگ چهارمحال و بختیاری با اشاره به شعار « رونق تولید» در سال 98 تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود فرمایشات مهمی را درباره تولید داخلی بیان کردند که باید آنها را سرلوحه خود قرار داده و رسالت خود را در این زمینه نشان دهیم.
انتهای پیام/ش