خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله ۶.۲ ریشتری مرکز اندونزی را لرزاند/ ۷ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 26 دی 1399 - 09:41
در پی وقوع زمین لرزه‌ای مهیب در مرکز اندونزی دست کم ۷ تن کشته و بیش از ۶۰۰ تن زخمی شدند.
نفر،زمين،ريشتر،زخمي،اندونزي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ، رسانه‌ها روز جمعه گزارش دادند که تعداد کشته شدگان زلزله در استان سولاوسی غربی اندونزی به هفت نفر افزایش یافته و بیش از ۶۰۰ نفر دیگر زخمی شده اند.
در ساعات اولیه روز جمعه، سولاوسی غربی دچار زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر شد که خسارت قابل توجهی به سراسر استان وارد کرد.
پیش از این زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر روز پنجشنبه همان منطقه را لرزانده بود.
بر اساس اعلام آژانس خبری رویترز، در شهر ماموجو سه نفر کشته و بیش از ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند، در حالی که چهار کشته و ۶۳۷ نفر زخمی در شهر ماژنه ثبت شده است.
اندونزی در منطقه فعال لرزه‌ای معروف به حلقه آتش واقع شده است و مرتباً شاهد زمین لرزه‌های قدرتمندی است.
در سال ۲۰۰۴ هنگامی که زمین لرزه‌ای به بزرگی ۹.۲ ریشتر در منطقه آچه سوماترا رخ داد، صد‌ها هزار نفر جان خود را از دست دادند و باعث ایجاد سونامی در چندین ایالت همسایه اقیانوس هند شد.
اندونزی پس از وقوع این زلزله پیام هشدار سونامی صادر کرد.
انتهای پیام/