خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک در محور چالوس سنگین است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 دی 1399 - 21:48
کرج - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال در محدوده‌های بیلقان و تونل کندوان سنگین است.
ترافيك،حدفاصل،آزادراه،روان،سنگين

گودرز محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای استان البرز اظهار کرد: ترافیک در آزادراه تهران - کرج - قزوین حدفاصل گرمدره تا گلشهر و ترافیک نیمه سنگین حدفاصل حصارک تا بهشت سکینه سنگین است.
وی با اشاره به تردد روان در آزادراه تهران - شمال بیان کرد: ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال در محدوده‌های بیلقان و تونل کندوان سنگین است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز تصریح کرد: - ترافیک در آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل بهشت سکینه تا مهرویلا و حدفاصل ساسانی تا پل کلاک نیمه‌سنگین گزارش شده است.
وی با اشاره به ترافیک روان در مسیر رفت و برگشت بین آبیک و طالقان متذکر شد: ترافیک در دیگر محورهای استان روان است و مشکلی در عبور و مرور خودروها وجود ندارد.