خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام مشمولان بهمن ماه به صورت تجمیع یک بهمن‌ ماه انجام می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 دی 1399 - 17:13
کرمانشاه- معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: اعزام مشمولان به خدمت سربازی در استان به صورت تجمیع یک بهمن‌ ماه انجام می‌شود.
مشمولان،وظيفه،استان،عمومي

علی اشرف نجفی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تدابیر اندیشیده شده توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: اعزام مشمولان به مراکز آموزشی در روزهای یکم و سوم بهمن ماه سال جاری به صورت تجمیع در روز چهارشنبه اول بهمن انجام می‌شود.
وی با تاکید بر انجام برنامه ریزی‌های تعیین شده افزود: کلیه مشمولان به خدمت سربازی استان کرمانشاه موظف به معرفی خود به مرکز وظیفه عمومی که در دفترچه آمده است در تاریخ مذکور هستند.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این دسته از مشمولان به خدمت سربازی باید پیش از اعزام برای انجام طرح غربالگری ویروس کرونا به مراکز بهداشت استان مراجعه کنند.