خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست بررسی ظرفیت‌های اقتصادی عراق و سوریه برگزار شد

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 25 دی 1399 - 17:02
نشست بررسی ظرفیت های اقتصادی عراق و سوریه چالش‌ها و فرصت‌ها به ابتکار فراکسیون حمایت از محور مقاومت و آزادی قدس شریف در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
اقتصادي،عراق،كشور،مقاومت،سوريه،ايران،تجاري،حوزه،كشورهاي،فعالان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، احمدحسین فلاحی رئیس فراکسیون در گفتگویی در خصوص نشست بررسی ظرفیت‌های اقتصادی عراق و سوریه چالش‌ها و فرصت‌ها، اظهار داشت: این جلسه با موضوع بررسی ظرفیت‌های اقتصادی محور مقاومت به ویژه دو کشور عراق وسوریه و با حضور دبیر ستاد روابط اقتصادی ایران و سوریه و عراق، رئیس سازمان توسعه و تجارت، مدیر کل اداره خلیج فارس وزارت خارجه، مدیر عامل گروه مپنا و اعضای اتاق بازرگانی ایران و عراق برگزار شد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران و عراق به عنوان دو کشور همسایه تبادلات اقتصادی گسترده و وسیعی از دیرباز با یکدیگر داشتند اما کشور سوریه با وجود امکانات و بستر مناسب و نیازهای فراوان به دلایل مختلف من‌جمله نبود ثبات و در سال‌های اخیر ناامنی‌های ناشی از جنگ هنوز نتوانسته است هدف مناسبی به عنوان یک کشور شریک تجاری برای بازرگانان و فعالان اقتصادی ایران باشد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته تلاش‌های فراوانی از سوی هر دو کشور برای بهبود شرایط و حل مشکلات صورت گرفته و در سال‌های اخیر نیز تغییرات مثبتی در این حوزه انجام شده است اما هنوز تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله زیادی وجود دارد لذا باید همه فعالان اقتصادی و مسئولین دولتی و همچنین وزارت محترم خارجه تلاش ویژه‌ای را برای به کارگیری ظرفیت‌های مطلوب تجاری در سوریه انجام دهند.
وی تصریح کرد: در جلسه امروز پیشنهاد شد پارلمان‌های کشورهای حوزه مقاومت برای پیشرفت و توسعه اقتصاد محور مقاومت فعالیت بیشتری انجام دهند و همچنین مقرر شد پیمان اقتصادی کشورهای حوزه مقاومت برای ایجاد یک قطب اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های بالا و امکانات بالقوه موجود در این کشورها تدوین و تصویب شود تا مبادلات تجاری کشورهای عضو با سهولت بیشتری انجام گیرد.