سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو عنوان کتاب با موضوع فرهنگ علوی در کاشان رونمایی شد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 25 دی 1399 - 16:42
رییس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشان گفت: در سالی که کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه معرفی شده است، دو عنوان کتاب با موضوع ترویج فرهنگ علوی رونمایی شد.
كاشان،زندگي،عنوان،البلاغه،نهج،معرفي،علي،كتاب

ایسنا/اصفهان رییس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشان گفت: در سالی که کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه معرفی شده است، دو عنوان کتاب با موضوع ترویج فرهنگ علوی رونمایی شد.
زینب سادات واسعی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: نهج البلاغه کتاب زندگی است و شامل اندیشه های امام علی علیه السلام به عنوان رهبر یک جامعه اسلامی است و الگوی زندگی سعادتمندانه را ترسیم می کند و باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: کتاب های "اصول اخلاق اداری در نهج‌البلاغه" به قلم اکبر فلاح و "بوستان کوثر" نوشته علی بوستانی طاهری دو اثری است که به معرفی بخشی از اندیشه های امام علی (ع) و آموزه های زندگی حضرت زهرا (س) پرداخته است.
رییس اداره کتابخانه‌های عمومی کاشان تصریح کرد: نشست کتابخوان، شیوه‌ای تبلیغی و ترویجی برای معرفی کتاب‌ خوب است و با انتخاب کاشان به عنوان نخستین پایتخت نهج البلاغه کشور، تلاش می کنیم با اجرای این طرح، ابعاد مختلف زندگی و سیره امام علی (ع) را به شهروندان به ویژه کارکنان دستگاه های اداری معرفی کنیم.
واسعی تاکید کرد: امیدواریم اجرای طرح کتابخوان در سازمان ها و اداره های شهرستان، ضمن توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه، فرصتی برای اصلاح کیفیت و سبک زندگی شهروندان بر اساس آموزه های علوی بین کارمندان ایجاد شود.
وی گفت: بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در حوزه نهج البلاغه در کتابخانه‌های عمومی کاشان موجود است و امیدواریم دوران قرنطینه کرونا را با ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی برای شهروندان غنی سازی کنیم.
انتهای پیام