خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش در استان کرمانشاه تا پایان هفته ادامه دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 19:11
کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: از روز چهارشنبه تا پایان هفته با وجود گذر موج اصلی از سامانه بارشی، بارش به صورت پراکنده ادامه دارد.
رگبار،بارش،خسروي،سامانه،پراكنده

محمد خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین پیش بینی صورت گرفته از وضعیت جوی استان کرمانشاه گفت: موج اصلی از سامانه فعال حاکم بر جو منطقه، همچنان طی امروز و فردا، در بعضی ساعات سبب وزش باد شدید، رگبار شدید باران، رعدوبرق و رگبار پراکنده تگرگ می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: بارش علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی و رواناب، ممکن است در برخی نقاط سبب سیلاب و طغیان رودخانه‌ها شود.
وی تصریح کرد: بارش در روز سه شنبه، علاوه بر ارتفاعات احتمالاً در برخی نواحی سردسیر نیز، به صورت رگبار برف مشاهده خواهد شد.
خسروی در پایان گفت: از روز چهارشنبه تا پایان هفته، با وجود گذر موج اصلی از سامانه بارشی، بارش بصورت پراکنده ادامه خواهد داشت.