خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورزشگاه انقلاب کرج پروژه استراتژیک برای البرز

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 دی 1399 - 13:41
کرج - معاون فنی مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: پروژه ورزشگاه ۶ هزار نفره انقلاب کرج پروژه‌ای مهم و استراتژیک برای استان البرز محسوب می‌شود.
پروژه،البرز،ورزشي،چندمنظوره،رحمتي

به گزارش خبرنگار مهر، هادی رحمتی صبح پنج‌شنبه در جریان بازدید از روند فیزیکی پروژه ۶ هزار نفری مجموعه ورزشی انقلاب کرج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه ورزشگاه ۶ هزار نفره انقلاب کرج پروژه‌ای مهم و استراتژیک برای استان البرز محسوب می‌شود.
وی بیان کرد: علاوه بر استفاده ورزشی از این پروژه به لحاظ اجتماعی نیز، به صورت سالن چندمنظوره در استان‌ها نیز استفاده می‌شود و دلیل هدف‌گذاری این سالن‌ها به جهت استفاده چندمنظوره آن است.
معاون فنی مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تصریح کرد: در بحث اعتباری بودجه سنواتی که ما در سال ۹۹ در نظر گرفتیم حدود ۵ میلیارد تومان است.
وی گفت: از سوی استاندار البرز و وزیر اعتباراتی برای این پروژه در نظر گرفته شده که امیدواریم به زودی این امر محقق شود.
رحمتی متذکر شد: انتظار می‌رود با همراهی دستگاه‌های مربوطه و متولیان امر این پروژه به چرخه خدمت‌گزاری مردم شریف استان البرز بپیوندد.