خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرصت یک‌ماهه برای رفع نواقص و اصلاح جاده‌های پرخطر نهاوند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 24 دی 1399 - 20:32
دادستان نهاوند در بازدید از محورهای شهرستان برای رفع نواقص و اصلاح جاده‌های پرخطر نهاوند فرصت یک ماهه داد.
نهاوند،اقدام،بازديد،اداره،راهداري،محورهاي،دادستان

ایسنا/همدان دادستان نهاوند در بازدید از محورهای شهرستان برای رفع نواقص و اصلاح جاده‌های پرخطر نهاوند فرصت یک ماهه داد.
عباس آزادبخت، دادستان نهاوند به همراه رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رئیس اداره راه و شهرسازی و رئیس پلیس‌راه نهاوند از جاده‌های مواصلاتی نهاوند بازدید کردند، ذین بازدید با توجه به نارضایتی و شکایات متعدد مردم از وضعیت جاده‌های فرعی و اصلی نهاوند انجام شد.
پس از بازدید و بررسی نقایص و کمبودهای جاده‌های ذکر شده و براساس دستور دادستان شهرستان در محل صورت‌جلسه‌ای تنظیم و مواردی برای پیگیری و حل مشکلات جاده‌های نهاوند مصوب شد.
از جمله این موارد اینکه مقرر شد اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهاوند نسبت به خط‌کشی جاده‌های ذکر شده پس از هماهنگی با مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اقدام کند همچنین این اداره طی یک ماه از تاریخ سه‌شنبه ۲۳ دی‌ماه سال جاری نسبت به نصب تابلو و علائم هشدار و خطر در محورهای مذکور اقدام و همچنین درباره جمع‌آوری سرعت‌گیرهای غیرمجاز و غیرقانونی با نظر کارشناسی پلیس‌راه اقدام شود.
رنگ‌آمیزی سرعت‌گیرهای مجاز در محورهای ذکرشده و داخل حریم روستاهای جهان‌آباد و کوهانی به‌نحوی‌که در شب قابل‌رؤیت رانندگان باشد از دیگر مصوباتی بود که باید یک‌ماهه انجام شود.
درباره جاده نهاوند_نورآباد نرسیده به سراب گاماسیاب مصوب شد که ظرف یک ماه آینده نسبت به رفع نقایص از قبیل خط‌کشی، نصب تابلو و علائم هشدار و خطر اقدام شود و نسبت به ترمیم روکش آسفالت نیز اقدام شود در غیر این صورت برابر قانون و مقررات برخورد می‌شود.
انتهای پیام