خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امامی راد: قطعی برق و خاموشی‌های طولانی موجب نارضایتی مردم شده است

فارس | سیاسی | چهارشنبه، 24 دی 1399 - 12:14
نماینده طرقبه در مجلس با اشاره به ضعف اقتصادی کشور و دغدغه‌های معیشتی مردم گفت: قطعی برق و خاموشی‌های طولانی موجب نارضایتی مردم شده است.
مجلس،طرقبه،نماينده،نارضايتي،خطاب،قطعي،نيرو

نماینده طرقبه در مجلس با اشاره به ضعف اقتصادی کشور و دغدغه‌های معیشتی مردم گفت: قطعی برق و خاموشی‌های طولانی موجب نارضایتی مردم شده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حسین امامی راد نماینده مردم طرقبه در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 24 دی) در تذکری خطاب به رئیس جمهور و وزیر نیرو اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس حرف دل دلسوزان انقلاب آن بود که جنگ، جنگ است و خانه نشستن ننگ است.
وی افزود: ساماندهی اقتصاد و معیشت مردم دغدغه همگان از جمله مقام معظم رهبری است و با خانه‌نشینی، کاخ‌نشینی و سلطان‌شاه‌بازی کارها پیش نمی‌رود و مشکلات رفع نمی‌شود.
نماینده طرقبه در مجلس تصریح کرد: شاهد آشفتگی بی‌سابقه و عدم ثبات در قیمت‌های مسکن، کالاهای اساسی و خودرو هستیم، این در حالی است که عده‌ای از مسئولین دولتی با غفلت و خواب سنگین، بی‌تدبیری را در کشور ترویج کرده‌اند.
وی گفت: مجلس یازدهم یکی از انقلابی‌ترین مجلس پس از انقلاب است هر چند که بود و نبود برخی‌ها از مجالس پیشین در این مجلس به شأن مجلس خللی وارد نمی‌کند.
وی خطاب به وزیر نیرو گفت: قطعی برق و خاموشی‌های طولانی موجب نارضایتی مردم شده است.
انتهای پیام/