سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت آق‌قلا و ۳۷ روستای آن همچنان بحرانی است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 17:06
فرماندار شهرستان آق قلا گفت: با گذشت ۵ روز از آبگرفتگی در این شهرستان، هنوز وضعیت شهر آق قلا و ۳۷ روستای آن بحرانی است.
قلا،آق،شهر،واگذار،شهرستان

فرماندار شهرستان آق قلا گفت: با گذشت ۵ روز از آبگرفتگی در این شهرستان، هنوز وضعیت شهر آق قلا و ۳۷ روستای آن بحرانی است.
به گزارش ایسنا، امانگلدی ضمیر در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: همچنان ارتفاع آب در برخی از محله‌های شهر آق قلا بین یک تا یک و نیم متر است.
وی با اشاره به بهبود وضعیت امدادرسانی در شهرستان، افزود: شهر آق قلا به ۵ نقطه تقسیم شده و هر نقطه به ۱۰ نفر از معتمدین محل واگذار شده تا اقلام غذایی و امدادی را بین مردم تقسیم کنند.
توزیع این اقلام در روستاها نیز به دهیاران واگذار شده است.
ضمیر با تاکید بر اینکه از مردم می‌خواهیم به شایعات توجه نداشته باشند، تصریح کرد: ما در این سیلاب با وجود حجم بالای آب، هیچ کشته و مفقودی نداریم و موضوعات مطرح شده در برخی از شبکه‌های مجازی شایعه است.
فرماندار آق قلا گفت: مردم دغدغه امنیت نداشته باشند؛ امنیت شهر به نیروی انتظامی واگذار و اوضاع کنترل شده است.
انتهای پیام