خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی ستاد بحران کشور برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 16:50
خرم‌آباد- استاندار لرستان، از اعلام آمادگی ستاد بحران کشور برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان لرستان خبر داد.
اعلام،بحران،مشكلات،ستاد

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر دوشنبه در ستاد بحران لرستان در سخنانی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در بحران هستیم و باید تمهیدات لازم برای کاهش خسارت‌ها در استان طی وقوع سیلاب اندیشیده شود، اظهار داشت: دستگاه‌های امداد سان استان باید گزارش اقدامات انجام شده و پیش بینی آنها تا فردا را بگویند و هم اعلام کنند که چه تجهیزات و کمک‌هایی نیاز دارند.
وی با بیان اینکه ستاد بحران کشور تشکیل می‌شود و به ما اعلام کرده‌اند که مشکلات و نیازهای خود را به ما اعلام کنید، ادامه داد: ستاد بحران اعلام کرده است که اگر مشکلات و نیازهای را اعلام کنید ما کمک‌های لازم را خواهیم کرد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه استان‌های همجوار نیز در این رابطه اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: باید بررسی کنیم که چه اقدامی می‌توانیم انجام دهیم که خسارت‌های احتمالی و بد تر شدن اوضاع را کاهش دهیم.
خادمی، بیان داشت: خوشبختانه تا کنون تلاش‌های خوبی در استان صورت گرفته، اما در پلدختر مشکلات زیادی داریم و اگر بارندگی‌ها ادامه پیدا کند مشکلات ما بیشتر خواهد شد.