تیم قایقرانی بانوان خراسان شمالی مقام سوم لیگ برتر را کسب کرد
ایسنا
|
استانها
|
چهارشنبه، 24 دی 1399 - 08:33
رئیس هیات قایقرانی خراسان شمالی گفت: تیم قایقرانی روئینگ بانوان خراسان شمالی مقام سوم لیگ برتر را کسب کرد.

ایسنا/خراسان شمالی رئیس هیات قایقرانی خراسان شمالی گفت: تیم قایقرانی روئینگ بانوان خراسان شمالی مقام سوم لیگ برتر را کسب کرد.
راضیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه مسابقات لیگ برتر مسابقات قایق رانی روئینگ از تاریخ ۲۲ و ۲۳ دی ماه آغاز شد، افزود: در تاریخ ۲۲ دی ماه مسابقات قایقرانی در بخش آقایان و ۲۳ دی ماه بخش بانوان انجام شد.
وی ادامه داد: در رقابت های بانوان، باشگاه های دانشگاه آزاد، شهرداری بجنورد، مکران سیستان، آرتمیس و پاس همدان حضور داشتند.
راضیان اظهارکرد: در این دور از رقابت ها باشگاه آرتمیس با کسب ۷۱ امتیاز در جایگاه نخست، دانشگاه آزد با ۶۷ امتیاز در جایگاه دوم و تیم های شهرداری بجنورد و پاس همدان با ۴۰ امتیاز به طور مشترک در رده سوم قرار گرفتتند.
انتهای پیام