خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث تصفیه خانه مرکزی کرج در دستور کار قرار گرفت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 دی 1399 - 16:24
کرج - استاندار البرز گفت: رینگ شبکه سراسری آب البرز و احداث تصفیه خانه مرکزی کرج در دستور کار قرار گرفت.
البرز،استان،وزير،نيرو،آب،اجرايي،كيلوولت،شهبازي،فاضلاب،پست

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله شهبازی ظهر سه‌شنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از ۸ طرح آب‌رسانی به روستاهای البرز که هم‌زمان در ۴ استان کشور با حضور وزیر نیرو به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس پویش هر هفته الف-ب ایران این بار در روستای فرخ‌آباد شهرستان فردیس استان البرز حاضر شدیم.
وی ادامه داد: ۸ روستا در استان البرز به صورت هم‌زمان به شبکه آب‌رسانی پایدار با اعتباری بیش از ۷۴ میلیارد تومان رسیدند که به‌واسطه این امر جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر بهره‌مند می‌شوند.
استاندار البرز بیان کرد: در این گفت‌وگو که به صورت ویدئوکنفرانس با وزیر صورت گرفت، فرصت را مغتنم شمرده و بار دیگر مطالبات و نیازهای استان در حوزه آب و برق را مطرح کردم.
بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان برای آب و فاضلاب البرز هزینه شد
وی تصریح کرد: دولت نگاه ویژه‌ای به البرز دارد و از سال ۹۲ بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای آب و فاضلاب استان هزینه شد و نتایج بسیار اثربخشی برای ایران کوچک داشت.
شهبازی خاطرنشان کرد: در بحث یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: با همراهی و اقدام وزیر نیرو با درخواست البرز مبنی بر افزایش ۵۵ میلیون مترمکعبی آب موافقت و حق‌آبه البرز از محل سدهای استان دو برابر شد از این رو درخواست کردیم که تصفیه‌خانه مرکزی شهرستان کرج به‌زودی اجرایی شود تا بتوانیم از این افزایش حق‌آبه بهره‌مند شویم.
استاندار البرز اظهار کرد: برای رینگ شبکه آب‌رسانی البرز نامه‌ای مشترک با نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی و نماینده ولی فقیه در استان خدمت وزیر نیرو ارسال شده است که در انتظار پاسخ هستیم.
وی بیان کرد: با حضور وزیر نیرو در بخش برق نیز اقدامات بزرگی محقق شد و عملیات اجرایی اولین پست برق ۴۰۰ کیلوولت البرز آغاز شده و اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت زکی‌آباد در دستور کار
شهبازی تصریح کرد: همچنین عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت بعدی نیز در زکی‌آباد در دستور کار قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: وزیر نیرو بسیار عملیاتی هستند و همواره در اجرای پروژه‌های این‌چنینی همراه بوده‌اند از این رو در پاسخ به درخواست‌های مطرح شده اعلام آمادگی برای همراهی لازم را داشتند تا پایان کار دولت اقدامات بزرگی را متعاقب برنامه‌های قبلی به ثمر برسانیم.