خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروگاه ری از مدار خارج شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 23 دی 1399 - 15:47
مدیر عامل نیروگاه ری گفت: به دلیل قطع گاز، نیروگاه ری از مدار خارج شده و تمامی واحد‌های آن تعطیل شده است.
مدار،ري،نيروگاه،برق

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
بادرستانی مدیر عامل نیروگاه ری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر نیروگاه ری از مدار خارج شده است.
او ادامه داد: ما آمادگی تولید برق را داریم، ولی به دلیل نبود گاز و مصرف بالا تمامی واحد‌های تولیدی ما از مدار خارج شده است و معلوم نیست چه زمانی وارد مدار می‌شود.
بادرستانی گفت: هر زمان شرکت گاز به ما گاز برساند تمامی واحد‌های تولیدی ما وارد مدار می‌شوند.
بیشتر بخوانید
گفتنی است، امروز تهران با قطعی قابل توجه و تقریبا گسترده برق مواجه شد.
همزمان با تهران، برخی دیگر از شهر‌های کشور، به خصوص شهر‌های شمالی نیز با قطع پراکنده برق مواجه شدند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر در بین نیروگاه‌های تهران، نیروگاه‌های طرشت و ری از مدار بهره برداری خارج است که دلیل خاموشی این نیروگاه‌ها به خصوص نیروگاه ری، کمبود سوخت رسانی به این واحد‌ها بوده است.
انتهای پیام /