خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان باختن ۳۳ نفر بر اثر حوادث ناشی از کار در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 دی 1399 - 13:12
کرمانشاه- مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه از جان باختن ۳۳ نفر بر اثر حوادث ناشی از کار طی ۹ ماهه سال جاری در این استان خبر داد.
حوادث،ماهه،گذشته،آمار،مرد

سلیم خانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمار فوتی و مصدومان ناشی از حوادث کار طی ۹ ماهه گذشته در استان کرمانشاه، اظهار کرد: در این مدت ۳۳ نفر شامل یک زن و ۳۲ مرد بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست داده‌اند.
وی با بیان اینکه این تعداد در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته است، افزود: متوفیان ۹ ماهه سال گذشته ۲۵ نفر مرد بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه تصریح کرد: تعداد مصدومین ناشی از حوادث کار در ۹ ماهه سال جاری ۴۶۵ مورد شامل ۴۵۰ مرد و ۱۵ زن بوده که نسبت به آمار ۹ ماهه سال گذشته که ۵۴۰ مورد بوده است، کاهش ۱۶ درصدی دارد.
خانی با بیان اینکه سقوط از بلندی نیمی از تلفات حوادث کار را به خود اختصاص داده است، گفت: در ۹ ماهه سال جاری ۱۵ نفر از قربانیان حوادث کار به دلیل سقوط از ارتفاع جان باختند.
وی ادامه داد: اصابت جسم سخت با متوفی با ۱۰ مورد در رتبه دوم آمار تلفات بوده و برق گرفتگی، سوختگی و کمبود اکسیژن در رتبه‌های بعدی مرگ در حوادث ناشی از کار قرار دارند.