خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / علت غبارآلود شدن این روزهای هوای سمنان

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 23 دی 1399 - 07:29
با ساکن شدن هوا و همچنین در پی رخداد وارونگی هوا و تشدید غبارآلودگی، دید افقی در برخی شهرهای استان سمنان کاهش پیدا کرده است. مدیرکل محیط زیست استان سمنان می‌گوید شاخص کیفیت هوا در شهرهای سمنان، گرمسار و شاهرود که به علت پدیده غبارآلودی و رخداد وارونگی هوا با کاهش دید مواجه شده‌اند، روز گذشته بین ۶۰ تا ۶۵ بوده و این میزان کاهش دید افقی، در پی تشکیل بخار آب و وارونگی هوا است و تأثیری بر کیفیت هوای استان نداشته است.
هوا،وارونگي،سمنان

با ساکن شدن هوا و همچنین در پی رخداد وارونگی هوا و تشدید غبارآلودگی، دید افقی در برخی شهرهای استان سمنان کاهش پیدا کرده است.
مدیرکل محیط زیست استان سمنان می‌گوید شاخص کیفیت هوا در شهرهای سمنان، گرمسار و شاهرود که به علت پدیده غبارآلودی و رخداد وارونگی هوا با کاهش دید مواجه شده‌اند، روز گذشته بین ۶۰ تا ۶۵ بوده و این میزان کاهش دید افقی، در پی تشکیل بخار آب و وارونگی هوا است و تأثیری بر کیفیت هوای استان نداشته است.
تصویربردار و خبرنگار: مسعود محقق / تدوینگر: نوید مرسلی