خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی سرویس موتوپیک در شهر‌های تهران، مشهد و شیراز

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 23 دی 1399 - 06:23
سرویس پیک موتوری «موتوپیک»، در چند شهر کشور راه‌اندازی شد.
سرويس،پيك،ارسال،كاربران،دسترس،محصول

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
مهدی سیلاوی مدیر محصول «موتوپیک» تپسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تپسی در گذشته سرویس پیک خودرو را به خدمات خود اضافه کرده بود و حالا راهکار ارسال کالا از طریق موتورسیکلت را هم فراهم کرده تا امکان ارسال سریع‌تر و اقتصادی‌تر کالا نیز برای کاربران مهیا باشد.
مدیر محصول موتوپیک تپسی افزود: سرویس موتوپیک تپسی ویژه ارسال بسته‌ها در مسیر‌های درون‌شهری هست و در حال حاضر هر دو سرویس پیک خودرو و پیک موتور، با نام‌های «اتوپیک» و «موتوپیک» در دسترس کاربران است، البته سرویس موتوپیک در فاز اول در شهر‌های تهران، مشهد و شیراز فعالیت خود را آغاز کرده و در ادامه، در سایر شهر‌های محل فعالیت تپسی نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این سرویس به زودی در پنل سازمانی تپسی که ویژه شرکت‌ها و سازمان‌هاست نیز فعال خواهد شد و برای استفاده از سرویس موتوپیک، کافی است در اپلیکیشن تپسی پس از انتخاب مبدا و مقصد، از منوی سرویس‌ها «موتوپیک» را انتخاب کنید.
سیلاوی بیان کرد: در صورتی که پس از جست‌وجو، موتوپیکی یافت نشود سیستم به صورت خودکار به جست‌وجوی اتوپیک خواهد پرداخت و تپسی علاوه بر دو سرویس موتوپیک و اتوپیک، با سرویس‌های کلاسیک، پلاس، همیار، تاکسی و هم‌خط به مسافران خدمت‌رسانی می‌کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/