خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار مین در درعا؛ چند کودک کشته و زخمی شدند

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 23 دی 1399 - 03:14
انفجار یک مین به جا مانده از زمان اشغال مناطقی از استان «درعا» در جنوب سوریه توسط تروریست‌ها، چند کودک را زخمی و قربانی کرد.
سوريه،انفجار،مين

انفجار یک مین به جا مانده از زمان اشغال مناطقی از استان «درعا» در جنوب سوریه توسط تروریست‌ها، چند کودک را زخمی و قربانی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، انفجار مین کاشته به جا مانده از داعش در شهر «شیخ مسکن» در استان درعا در جنوب سوریه دو کشته و ۱۰ زخمی برجای گذاشت.
رسانه‌های سوریه اعلام کردند که جراحت کودکان زخمی شده در این حادثه که بین ۳ تا ۱۵ سال سن دارند، بین متوسط و شدید است و برای معاجله در بیمارستان بستری هستند.
این برای نخستین بار نیست که غیرنظامیان در سوریه قربانی انفجار مین‌های به جا مانده از زمان جنگ سوریه می‌شود.
در ژوئیه گذشته نیز پنج نفر از جمله سه کودک بر اثر انفجار مین کشته شدند.
انتهای پیام/