خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث باغات پایاب سد آزاد ۶۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی به دنبال دارد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 دی 1399 - 00:42
استاندار کردستان بر ضرورت برنامە‌ریزی برای اتمام نهال‌کاری چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد آزاد در منطقه کلاترزان تاکید کرد و گفت: با بهره‌برداری از اراضی پایاب سد آزاد و تبدیل آن به باغات، سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد عاید مردم منطقه خواهد شد.
پاياب،سد،آزاد،اراضي،هكتار،باغات

ایسنا/کردستان استاندار کردستان بر ضرورت برنامە‌ریزی برای اتمام نهال‌کاری چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد آزاد در منطقه کلاترزان تاکید کرد و گفت: با بهره‌برداری از اراضی پایاب سد آزاد و تبدیل آن به باغات، سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد عاید مردم منطقه خواهد شد.
بهمن مرادنیا در بازدید از طرح ایجاد باغات در پایاب سد آزاد و در بخش کلاترزان سنندج با بیان اینکه بهره‌برداری از چهار هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی پایاب سد آزاد و تبدیل آن به باغات، سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد عاید مردم منطقه خواهد شد، اظهار کرد: باید هدف گذاری ما تا پایان سالجاری اتمام چاله کنی و نهالکاری در این چهار هزار و ۳۰۰ هکتار باشد.
وی عنوان کرد: هم اکنون در دو هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد آزاد و در بخش کلاترزان نهالکاری با مشارکت سپاه بیت المقدس کردستان و بسیج سازندگی شروع شده است.
مرادنیا با بیان اینکه بخشی از این طرح انجام شده و در صورت بهره‌برداری کامل آن، یک هزار و ۱۴۰ خانوار در بخش کلاترزان سنندج از درآمد پایدار برخوردار خواهند شد، ادامه داد: در صورت بهره‌برداری از این چهار هزار و ۳۰۰ هکتار، سالانه ۶۵ هزار تن محصولات باغی از جمله بادام، انگور، سیب و به تولید می‌شود که سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد برای بهره برداران در پی خواهد داشت.
استاندار کردستان افزود: دولت برای تامین آب این اراضی هزینه زیادی کرده و مردم باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
وی به هزینه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی احداث سد آزاد و پایاب آن تاکنون اشاره و یادآور شد: برای احداث باغات در مسیر پایاب این سد و در این پروژه ۱۸ هزار کیلومتر لوله‌گذاری اجرا شده است، پس مردم باید از این فرصت استقبال و استفاده کنند و از این هزینه ها بهره کافی را ببرند.
انتهای پیام