دغدغهی جهاددانشگاهی رفع نیازهای روز جامعه است
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به برخورداری این نهاد انقلابی از ۴ دهه تجربه در حوزههای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و علمی، تاکید کرد که دغدغهی اصلی جهاددانشگاهی همواره رفع نیازهای روز جامعه با بهرهگیری از توان و ظرفیت داخلی در حوزههای مختلف بوده است.

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به برخورداری این نهاد انقلابی از ۴ دهه تجربه در حوزههای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و علمی، تاکید کرد که دغدغهی اصلی جهاددانشگاهی همواره رفع نیازهای روز جامعه با بهرهگیری از توان و ظرفیت داخلی در حوزههای مختلف بوده است.
دکتر مظاهر بابایی، دوشنبه ۲۲ دی در نشستی با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به بخشی از دستآوردها و ظرفیتهای جهاددانشگاهی در سطوح و حوزههای مختلف، تاکید کرد که مهمترین هدف از تشکیل جهاددانشگاهی براساس فرمان حضرت امام(ره) در سال ۵۹، به عنوان یک نهاد مبتنی بر بنیان دانشگاه، را تبیین و نشر و توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی در بخشهای مختلف با رویکردهای علمی و پژوهشی دانست.
وی با یادآوری اینکه حاصل چهار دهه سعی و تلاش جهاددانشگاهی، کسب دستاوردهای علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی منتهی به رفع بسیاری از نیازهای روز جامعه بوده است، لزوم حمایت از فعالیتهای این نهاد برآمده از انقلاب اسلامی را یادآور و متذکر شد: جهاددانشگاهی دارای درآمدهای اختصاصی است و مستقیماً از بودجه دولت تأمین نمیشود اما با این تفاسیر سعی کردیم فعالیتهای خود را توسعه دهیم.
بابایی به فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره و اضافه کرد: در حوزه معاونت فرهنگی دارای دو شاخصه خبرگزاریهای ایکنا و ایسنا هستیم ضمن اینکه مرکز افکارسنجی (ایسپا) هم یکی از مراکز مورد وثوق نظام برای افکارسنجی به ویژه در ایام انتخابات است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس فعالیتهای پژوهشی این نهاد را نیز یادآور شد و گفت: رویکرد پژوهشی جهاددانشگاهی بنیادی و کاربردی است و ما به دنبال تبدیل پژوهشها به پایاننامه یا مقاله نیستیم بلکه معتقدیم که خروجی و اثرات و خدمات پژوهشها باید به سطح جامعه بازگردد که جهاددانشگاهی تاکنون در این حوزه بسیار خوب توانسته است کار کند و طرحهای ملی و استانی هم در این راستا انجام دادهایم.
بابایی گفت: شاخص فعالیتهای پژوهشی جهاددانشگاهی پژوهشکده رویان است اما افتخارات دیگری هم در حوزه سرطان، اصلاح نژاد و گیاهان دارویی هم داشتهایم که از همه اینها برای اشتغالزایی و تولید ثروت و همچنین مقابله با تحریمها استفاده میشود.
رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس با اشاره به اینکه نگاه مقام معظم رهبری به مجموعه جهاددانشگاهی و طرحهای فناورانه این نهاد، نشان دهنده از اعتماد و رضایت ایشان بوده است، گفت: در زمینه طرحهای فناورانه بودجه ویژهای اختصاص یافته است و ما هم تلاش میکنیم تا این خدمات را به استان فارس بیاوریم.
وی یکی از طرحهای فناورانه جهاددانشگاهی فارس را عصارهگیری از گلهای محمدی اعلام و خاطرنشان کرد: همچنین به دنبال راهاندازی پارک صنایع نرم و خلاق فرهنگی هستیم چرا که فارس دارای سابقه فرهنگی و دینی است و میتوانیم در این زمینه هم اقدامات خوب و مؤثری انجام دهیم گرچه مشکلاتی هم در استان داریم.
رئیس جهاددانشگاهی فارس یکی از فعالیتهای فرهنگی ـ مذهبی جهاددانشگاهی را اجرای چندین دوره جشنواره ملی شهود قدسی برشمرد و گفت: امسال بنا داریم پنجمین دوره این جشنواره را ویژه دانشجویان هنر دانشگاههای سراسر کشور برگزار کنیم.
بابایی در ادامه با بیان اینکه فعالیتهای آموزشی جهاددانشگاهی بر اساس نیازهای جامعه و حل یکی از مشکلات در حوزه آموزشی انجام میشود، گفت: در طول سال حدود ۳۰ هزار نفر در سطح استان فارس از آموزشهای کوتاه مدت جهاددانشگاهی که بر اساس نیاز روز و اشتغالزایی ارائه میشوند، بهرهمند میشوند که عملکرد بسیار خوبی هم در این زمینه داشتهاند.
رئیس جهاددانشگاهی فارس از فعالیت ۱۳ مرکز آموزشی این نهاد در سطح استان خبر داد و افزود: یکی از مباحثی که در آموزشهای جهاددانشگاهی دنبال میکنیم بحث اشتغالزایی افراد است که بسیار اهمیت دارد و از دو دهه پیش که بحث رشد نسل جوان و اشتغالزایی مطرح شده، جهاددانشگاهی از همه ظرفیتهای خود در این راستا استفاده کرده است و سازمانی تحت عنوان سازمان اشتغال دانشآموختگان را راهاندازی کرده است.
او ادامه داد: امسال سهمیه استان فارس در بحث آموزشهای مشاغل خانگی افراد بالای ۱۸ سال، ۳ هزار نفر است که استقبال بسیار خوبی هم از این طرح شده بهطوری که حدود ۶ هزار نفر در این دورهها ثبتنام کردهاند.
بابایی هدف از اجرای طرح مذکر را آموزش و اتصال افراد به بازار کار بیان و ضمن اشاره به بهرهگیری از تیمی بسیار قوی در این زمینه در فارس، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همافزایی سازمان تبلیغات اسلامی امکان اجرای فعالیتهای اثرگذار در حوزههای فرهنگی و آموزشی فراهم شود.
انتهای پیام