خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاهده گونه کمیاب سمور سنگی در رودهن

فارس | برگزیده | دوشنبه، 22 دی 1399 - 12:14
فیلم| مشاهده گونه کمیاب سمور سنگی در رودهن
سمور،سنگي،حيوان،پارك،مشاهده

فیلم| مشاهده گونه کمیاب سمور سنگی در رودهن طی هفته اخیر ویدیوئی به خبرنگار فارس رسید که نشان از حضور یک نوع سمور در باغ‌های شمال شهر رودهن داشت که با با پیگیری‌ها مشخص شد این حیوان سمور سنگی که زیستگاه آن به هیچ عنوان در استان تهران نبوده و اولین بار دیده شده است.
این حیوان به خاطر لکه سفید زیر سینه با دیگر سمورها متمایز بوده و در نقاط معدودی از کشور دیده شده است که به تازگی در کویر سربیشه خراسان جنوبی دیده شده اما در ایران بسیاری کمیاب است و در مناطق حفاظت‌شده معدودی از جمله منطقه شکار ممنوع شمس‌آباد، چهارمحال و بختیاری، پارک ملی گلستان، پارک ملی تندوره در شمال خراسان، پارک ملی کیاسرودر جنوب ساری زندگی می‌کنند.
در مردادماه سال ۱۳۹۷ سمور سنگی در منطقه شکار ممنوع کوه هوا(هما) بخش علامرودشت لامرد به وسیله دوربین‌های تله‌ای مشاهده شده‌ است.
تغییر زیستگاه و مشاهده آن در استان تهران نشان از تنگ‌تر شدن عرصه زیستی این حیوان بی‌آزاد است و باید به حراست از این نوع سمور بپردازیم تامنقرض نشود.