خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«کاهن معبد جینجا» در کمتر از یک ماه به چاپ هشتم رسید

فارس | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 22 دی 1399 - 11:59
کتاب «کاهن معبد جینجا» در کمتر از یک ماه به چاپ هشتم رسید.
كتاب،ژاپن،انسان،استقبال،كاهن،معبد

به گزارش خبرگزاری فارس، «کاهن معبد جینجا» سفرنامه ژاپن است که به قلم وحید یامین‌پور نوشته و با استقبال زیاد مخاطبان روبرو شده است.
این کتاب پیش از توزیع هم توسط ناشر و تعدادی از کتابفروشان پیش‌فروش شده بود.
استقبال از کتاب در مرحله پیش‌فروش با امضای نویسنده به حدی بود که سه چاپ اول کتاب در همان چند روز نخست به فروش رفت.
یامین‌پور در این کتاب ضمن تشریح سفر خود به کشور آفتاب تابان با نگاهی ریزبینانه سراغ این محورها هم رفته است: تفاوت و تمایزهای انسان ایرانی و انسان ژاپنی، آیا انسان ژاپنی همان انسان کره شمالی است؟، چرا ژاپنی‌ها از استفاده بمب اتم علیه خودشان را کار درستی می‌دانند؟، زن، مرد و فرهنگ جنسی در ژاپن، تصویری واقعی‌‌تر از نظم و بوروکراسی در ژاپن و زندگی، کار،‌ خانواده و در فرهنگ ژاپن.
وحید یامین‌پور پیش از این کتاب نیز کتاب‌های «ارتداد» و «نخل و نارنج» را منتشر کرده بود که با استقبال روبرو شده بودند.
«کاهن معبد جینجا» در ۲۱۲ صفحه و قیمت ۳۵ هزار تومان توسط موسسه انتشارات امیرکبیر راهی بازار شده است.
انتهای پیام/