خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوپک هم برای ازبکستان دست به جیب شد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 13:37
بنیاد توسعه بین المللی (OFID) وابسته به سازمان کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) به ازبکستان 54 میلیون دلار وام اختصاص داد.
توسعه،بنياد،المللي،كشورهاي،صادركننده،وابسته

بنیاد توسعه بین المللی (OFID) وابسته به سازمان کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) به ازبکستان 54 میلیون دلار وام اختصاص داد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری فارس در تاشکند، مدیران اجرایی بنیاد توسعه بین المللی (OFID) وابسته به سازمان کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) طرحی را برای احداث 22 مرکز مسکونی ناحیه «ینگی قرغان» و قسمتی از استان نمنگان با آب آشامیدنی به تصویب رساندند.
ارزش کلی این طرح معادل 54 میلیون دلار است.
برنامه ریزی شده این طرح در فاصله سال‌های 2020 و 2025 میلادی اجرا شود.
در نتیجه اجرایی آن بیش از 200 هزار نفر از مردم روستایی استان نمنگان از آب آشامیدنی بهداشتی برخوردار خواهند شد.
بنیاد توسعه بین المللی (OFID) وابسته به سازمان کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) این وام را به مدت 20 سال با 5 سال تخفیف تخصیص می دهد.
بنیاد توسعه بین المللی (OFID) یک نهاد توسعه مالی بین دولتی است و به کشورهای در حال رشد غیر عضو اوپک کمک های اجتماعی و اقتصادی ارائه می دهد.
انتهای پیام/ح