خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم ایام فاطمیه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 دی 1399 - 09:12
گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان این که برنامه های ایام فاطمیه در شهرهای زرد و آبی حضوری برگزار می شود، گفت: از ظرفیت فضای مجازی برای برگزاری مراسم این ایام بهره خواهیم گرفت.
مراسم،برگزاري،كرونا،نژاد،برگزار،فاطميه،مجازي،گلستان

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ایام فاطمیه یکی از مناسبت های مهم مردم مسلمان بوده که همه ساله برنامه‌های وسیعی به این مناسبت داشتیم اما امسال به دلیل کرونا برگزاری بسیاری از برنامه ها مقدور نیست.
ولی نژاد افزود: برنامه ها امسال به دو شیوه در فضای مجازی و روضه در منازل با دستورالعمل ها برگزار شده و در مناطقی که در محدوده زرد و آبی کرونا هستند و شرایط اضطراری نداشته باشند، حضوری خواهد بود.
وی توضیح داد که هنگام برگزاری نماز جماعت همزمان مراسم عزاداری با رعایت فاصله اجتماعی و حفظ ضوابط و در مدت زمان کوتاه برگزار خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان بیان کرد: مذهبی ها، هیئتی ها و مسجدی های ما در مراسم و آیین های گذشته نشان دادند که همواره همگام با ستاد کرونا بوده و همکاری لازم را دارند.
ولی نژاد اضافه کرد: هیئت ها هنگام برگزاری مراسم باید با ستاد کرونا هماهنگ بوده و با هماهنگی آنها مراسم برگزار کنند.
وی عنوان کرد: امسال برگزاری دسته روی ممنوع بوده و در هنگام برگزاری مراسم پذیرایی نداریم.
طبق گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان مردم به یاد حضرت زهرا(س) می‌توانند کمک مومنانه و مواسات داشته باشند.
وی تاکید کرد: کار گسترده ای در فضای مجازی و با همکاری صدا و سیما طی ایام فاطمیه(س) خواهیم داشت.
ولی با بیان این که امیدواریم خداوند به نیات مردم پاداش دهد، گفت: حفظ سلامتی مردم را بسیار مهم می دانیم لذا می‌خواهیم هم از اهل بیت دور نمانیم و هم دستورالعمل‌ها را رعایت کنیم تا انشاءالله در سال‌های بعدی برنامه‌های عزاداری‌های وسیع‌تری را شاهد باشیم.