خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش کیفیت و منابع آب، علت اصلی برگزاری کنفرانس مدیریت منابع آب است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 22 دی 1399 - 08:32
دبیر علمی هشتمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران گفت: علت اصلی برگزاری این کنفرانس کاهش کیفیت و منابع آب است و از طرفی نیاز و تقاضا در حال افزایش است.
آب،منابع،كنفرانس،مديريت،ايران،علمي،هشتمين،متخصصان

ایسنا/خراسان رضوی دبیر علمی هشتمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران گفت: علت اصلی برگزاری این کنفرانس کاهش کیفیت و منابع آب است و از طرفی نیاز و تقاضا در حال افزایش است.
دکتر ابوالفضل مساعدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برگزاری هشتمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران اظهار کرد: این کنفرانس در دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری انجمن علوم و مهندسی و مدیریت آب ایران در ۲۷ و ۲۸ بهمن‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
یکی از مباحث اساسی که امروزه در کشورمان داریم و از گذشته هم مطرح بوده و هر روز مهم‌تر می‌شود بحث مدیریت منابع آب است.
وی افزود: علت اصلی برگزاری این کنفرانس این است که متاسفانه منابع آب محدود است و منابع آب با کیفیت نیز در حال کاهش است و از طرفی نیاز و تقاضا در حال افزایش است.
به صورت کلی باید بین نیاز،تقاضا و منابع موجود یک رابطه صحیح شکل گیرد و یک مدیریت درست انجام شود.
دبیر علمی هشتمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران تصریح کرد: مخاطبان ما در این کنفرانس صرفا اعضای هیئت علمی یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیستند و به همین دلیل اعضای کمیته داوران ما علاوه بر اعضای هیئت علمی متخصصان دستگاه‌های اجرائی از شرکت مدیریت منابع آب ایران، شرکت‌های آب منطقه استان‌ها، آب‌وفاضلاب‌ها و سایر متخصصان و دست‌اندرکاران اجرایی هستند و در کنار آن، مقالاتی هم که می‌پذیریم و پذیرفته‌ایم طیف وسیع و گسترده‌ای را شامل می‎شوند و از دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها گرفته تا سایر متخصصان که در دستگاه‌ها مشغول به کار و پژوهش هستند حضور دارند.
مساعدی خاطر نشان کرد: دو بخش مهم و اساسی در این کنفرانس داریم که شامل نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی است و در کارگاه‌ها و نشست‌ها بر روی موضوعات و مسائل مدیریت آب تمرکز شده است.
ضمن اینکه در این طرح کشاورزان و نمایندگان آن‌ها نیز حضور دارند.
مشروح این گفت‌وگو را در ویدئو زیر مشاهده کنید؛
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4
انتهای پیام