خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یوونتوس ۳

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 22 دی 1399 - 07:18
تیم یوونتوس موفق شد با نتیجه ۳ بر یک از سد مهمانش ساسولو عبور کند.
دقيقه،سري،هفدهم،يوونتوس،رتبه

هفته هفدهم سری آ؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه رقابت‌های هفته هفدهم سری آ ایتالیا، تیم یوونتوس میزبان ساسولو بود که با نتیجه سه بر یک به پیروزی رسید.
در نیمه اول این مسابقه به غیر از تعویض‌های اجباری مک کنی و دیبالا به دلیل مصدومیت از یوونتوس و البته اخراج اوبیانگ بازیکن ساسولو در ثانیه‌های پایانی نیمه اتفاق خاص دیگری رخ نداد.
در نیمه دوم دنیلو در دقیقه ۵۰، رمزی در دقیقه ۸۲ و رونالدو در دقیقه ۹۲ برای بیانکونری گلزنی کردند و دفرل نیز در دقیقه ۵۸ یک گل برای مهمان به ثمر رساند.
شاگردان پیرلو با این پیروزی سخت مقابل تیم ۱۰ نفره ساسولو، ۳۳ امتیازی شدند و با یک بازی کمتر نسبت به سایر مدعیان در رتبه چهارم جدول سری آ جای گرفتند.
ساسولو هم با ۲۹ امتیاز در رتبه هفتم جای دارد.
انتهای پیام/