خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار‌هایی برای کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 دی 1399 - 03:03
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا درباره راهکار‌های مناسب درمان اعتیاد اینترنتی کودکان توضیحاتی داد.
مجازي،فضاي،والدين،اينترنت،كودك،كنترل،كودكان،رجبي

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره راهکار‌های کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان در فضای مجازی گفت: امروزه اغلب کودکان و نوجوانان به سوی انجام بازی‌های رایانه‌ای روی آورده‌اند و بیشتر اوقات خود را در فضای مجازی و با انجام این بازی‌ها سپری می‌کنند.
وی افزود: برای کنترل و همچنین پیشگیری از عواقب نامطلوب انجام بیش از حد بازی‌های رایانه‌ای و ماندن در فضای مجازی توسط فرزندانمان، رعایت نکات ایمنی و انجام برخی از اقدامات توسط والدین، امری ضروری است.
سرهنگ رجبی با بیان اینکه والدین باید زمان مشخصی را برای استفاده فرزندانشان از اینترنت و فضای مجازی تعیین کنند، تصریح کرد: تعیین زمان مشخص و مناسب برای استفاده از فضای مجازی و انجام بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند به والدین در کنترل فرزندانشان کمک کند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: باید با تعیین پاداش و تنبیه رفتار‌های کودک را در استفاده از اینترنت و ابزار‌های فناوری اطلاعات کنترل کرد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: والدین باید فعالیت‌های فیزیکی و سرگرمی‌های خارج از فضای مجازی را جایگزین فعالیت کودک در اینترنت کنند تا هم فرزندان از حالت ساکن ماندن در خانه خارج شوند و هم اینکه تحرک کودکان باعث ایجاد شادابی و نشاط در روحیه و اعمال آن‌ها شود.
وی با بیان اینکه اعضای خانواده به هنگام استفاده کودک خود از اینترنت، بر فعالیت او نظارت داشته باشند، افزود: والدین برای استفاده کودک از اینترنت باید هدفی تعیین کنند و در چارچوب آن امکان استفاده از فضای مجازی را برای او فراهم کنند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: باید تعاملات اجتماعی و خانوادگی کودکان را در محیط پیرامون افزایش دهید تا آن‌ها بیشتر در اجتماع قرار گیرند تا اینکه به پای رایانه، تبلت‌ها و بازی‌های رایانه‌ای و ...
بنشینند.
انتهای پیام/