خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سنگ‌اندازی بانک‌ها بر سر راه تولید/ چرا بانک‌ها فقط در سود تولیدکنندگان سهیم هستند؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 21 دی 1399 - 23:48
مشکلات بخش تولید در حوزه بانکی و دریافت تسهیلات و راهکارهای رفع آن در برنامه امشب گفت و گوی ویژه خبری بررسی شد.
موسسات،بانكي،كانون،خصوصي،بانك،توليد،كوروش

در برنامه گفت و گوی ویژه خبری مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کوروش پرویزیان رئیس کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی و میثم زالی دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید امشب ۲۱ دی‌ماه با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی مشکلات بانکی بخش تولید پرداختند.
کوروش پرویزیان رئیس کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی با اشاره به اینکه نمونه‌های بسیار زیادی وجود دارد که وثیقه طرح تولیدی را توجیه نمی کند گفت: وثیقه برای اطمینان بخشی از بازپرداخت تعهدات، گرفته می‌شود و لذا وثایقی که الان وجود دارد خیلی متنوع و متفاوت است، اخیراً در بخشنامه‌ها گفته شده که بانک ها حق ندارند از محل طرح چیزی بگیرند.
او تصریح کرد: قانونی در سال ۱۳۹۸ در مجمع تشخیص تصویب شد که تحت عنوان قانون تسویه بدهی بدهکاران بانکی است که توسط بانک مرکزی ابلاغ شد.
پرونده هایی که ارجاع داده می‌شود مشخص است و همچنین احکامی که صادر می‌شود بر علیه و یا له بانک‌ها نیز مشخص است، بنابراین شبکه بانکی باید با تولید ،مشتری و کارآفرین همراهی کند.
رییس کانون بانک ها و موسسات خصوصی با اشاره به اینکه ۷۰۰ پرونده واحدهای تولیدی و بانکهای متخلف به قوه قضاییه اعلام شده است خاطرنشان کرد: بانک‌ها ربح مرکب نمی‌گیرند .
در حال تکمیل...