خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم استفاده از منابع و ظرفیت‌های موجود؛ مهم‌ترین دلیل عدم پیشرفت استان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 دی 1399 - 23:32
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: مهمترین دلیل محرومیت و پیشرفت نکردن استان، عدم استفاده از منابع و ظرفیت‌های موجود است.
توسعه،ملانوري،استاندار،استان،جنوبي،دانش،آموزش،خراسان،پرورش،ا ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: مهمترین دلیل محرومیت و پیشرفت نکردن استان، عدم استفاده از منابع و ظرفیت‌های موجود است.
حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۲۱ دی در دیدار رئیس و معاون پارک علم و فناوری استان اظهار کرد: عدم استفاده از منابع در مسیرهای درست، سبب شده مردم با وجود ثروتی که در اختیار دارند از درآمد کافی‌، رفاه، نشاط، فضای شهری مطلوب و...
بی بهره بمانند.
به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: کاری که ما باید انجام بدهیم این است که این اشکالات را برطرف کنیم.
استاندار با اشاره به این که طی دو سه ماه گذشته، برنامه ریزی هایی در همین راستا صورت گرفته، اظهار کرد: یکی از مهمترین کارها، راه اندازی ستاد خاوران است.
ملانوری گفت: غرض از راه اندازی این ستاد، برنامه ریزی تخصصی و عالمانه برای پیش بردن استان به سمت توسعه و پیشرفت است.
وی یادآور شد: خراسان جنوبی به لحاظ هوش و استعداد مردمانش از استان‌های صاحب نام است و وضعیت فعالیت پارک علم و فناوری نیز این موضوع را ثابت می‌کند.
وی ادامه داد: بزرگترین ایراد کار این است که هر کدام از این افراد و توانمندی ها، به تنهایی و برای خودش کار می کند، چرا که در مسیر توسعه قرار نگرفته است.
استاندار گفت: در مجموعه استان و به ویژه در پارک علم و فناوری، شرکت‌های متعددی داریم که در حال تولید دانش هستند اما جرأت ندارند این ایده خود را صنعتی کنند.
وی، عدم وجود حمایت‌های کافی، پشتوانه نداشتن، استقبال نکردن مردم و...
از عوامل مؤثر در بی انگیزگی افراد به عملی کردن ایده و فکرشان است.
ملانوری با بیان اینکه ما وظیفه داریم حلقه اتصال دانشگاه‌ها و مراکز علمی با حوزه‌های عملی و اجرایی باشیم، خاطرنشان کرد: این اقدام ما در اتصال دو حوزه علمی و عملی می‌تواند نجات دهنده استان باشد.
رایزنی با سرمایه گذاران بزرگ برای رونق فولاد
حمید ملانوری، استاندار خراسان جنوبی همچنین در دیدار امام جمعه و اعضای شورای اسلامی شهر نیمبلوک اظهار کرد: خراسان جنوبی از رایزنی‌های استان با سرمایه گذاران بزرگ برای ورود به توسعه فولاد خبر داد.
ملانوری تصریح کرد: فولاد، نقطه عطفی در صنعت استان است که اشتغالزایی به همراه دارد و باعث رونق منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: به جهت اهمیت موضوع، برای رفع مشکلات موجود و توسعه کارخانه از طریق حوزه های مختلف پیگیری هایی صورت گرفته است.
استاندار خراسان‌جنوبی از پیگیری‌های انجام شده برای رفع مشکل گاز و برق و همچنین ترخیص تجهیزات و ماشین آلات کارخانه از گمرک نیز گفت.
ملانوری به وضعیت اشتغال نیرو در کارخانه اشاره کرد و گفت: به مدیران مجموعه تأکید شده تا آن جا که مقدور است، از نیرو هایی که در حال حاضر مشغول به کارند، کسی بیکار نشود.
وی ادامه داد: در بحث جذب نیرو برای ادامه کار و در فازهای فعالیت کارخانه هم تأکید بر نیروهای بومی است.
استاندار خراسان جنوبی، موارد و موضوعاتی که توسط امام جمعه و اعضای شورای اسلامی نیمبلوک مطرح شد را پاسخ گفت و با نگاه مثبت، مشکلات عنوان شده پیگیری خواهد شد.
تفکر توسعه‌ای را در دانش‌آموزان تقویت کنید
استاندار خراسان جنوبی در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز بر تقویت نگاه و تفکر توسعه محور در دانش آموزان تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: با تقویت تفکر توسعه ای، دانش آموز به جای این که فکرش را بر روی یک شغل متمرکز کند، به این می اندیشد که چطور می‌تواند مهره‌ای تأثیرگذار در جامعه باشند.
وی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش، پایه و اساس همه کار های ماست، تصریح کرد: جامعه‌های توسعه یافته و رو به پیشرفت، جوامعی هستند که کودکان، جوانان، نوجوانان شان، خوب تربیت می‌شوند.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در هر دوره‌ای لازم است که جوانان و نوجوانان، دانش های مرتبط با نیاز روز را فرابگیرند و در همین راستا انگیزه پیدا کنند تا مسیر اداره جامعه را به دست بگیرند.
ملانوری با تأکید بر اینکه دانش آموزان، بخش عمده‌ای از علم مورد نیاز خود را در مدرسه می‌آموزند، گفت: آموزش و پرورش با جدیت، آموزش کتاب‌های درسی و برگزاری کلاس‌های فوق برنامه را دنبال می‌کند و تلاش بر این است که دانش‌آموزان در رشته‌های دانشگاهی خوبی پذیرفته شوند.
وی متذکر شد: انتظاری که از آموزش و پرورش می‌رود، این است که آموزش‌ها به گونه‌ای باشد که فضایل اخلاقی را فرا بگیرند تا بتوانند زندگی خود و حتی جامعه را اداره کنند.
استاندار تصریح کرد: شورای آموزش و پرورش، با همین انگیزه تشکیل شده تا با استفاده از خردجمعی، راه های نویی را برای تعلیم و تربیت دانش آموزان در مدارس ارائه نماید.
ملانوری ادامه داد: یکی از این راه‌های نو، تقویت تفکر توسعه محور در دانش آموزان است و کودکان را به این فکر وامی‌دارد که بتوانند راهی را انتخاب کنند که یادگاری از خود در جامعه به جا بگذارند.
وی اظهار کرد: فرقی نمی‌کند در چه رشته‌ای تحصیل کند یا ادامه کار دهد، مهم این است که فردی توسعه گرا و مؤثر باشد.
ملانوری با بیان اینکه دانش آموزان به گونه‌ای باید آموزش ببینند که افرادی خودباور، ریسک پذیر، کارآفرین، با جرأت و جسارت باشند،گفت: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش باید متناسب با این موارد، طرح‌هایی را به شورا ارائه کند.
وی افزود: این طرح‌ها در شورا، نقد و بررسی شده در مسیر تحقق و اجرا قرار می‌گیرد که هدف از این کار، تربیت نسلی مؤثر در توسعه استان است.
انتهای پیام