سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام پوشش بیمه سلامت به صورت غیرحضوری شد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 دی 1399 - 15:58
مدیر سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان گفت: شهروندانی که فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای هستند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری برای ثبت‌نام اولیه در سامانه خدمت‌رسانی بیمه اقدام کنند.
بيمه،سلامت،پوشش،سامانه،دفترچه،آشوري،خدمت

ایسنا/اصفهان مدیر سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان گفت: شهروندانی که فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای هستند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری برای ثبت‌نام اولیه در سامانه خدمت‌رسانی بیمه اقدام کنند.
مسلم آشوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استفاده از خدمات بیمه یکی از زمینه‌های گسترش عدالت در جامعه است و یکی از حقوق شهروندی محسوب می‌شود که تاکنون برنامه‌های مختلفی برای فراگیر شدن آن طراحی و اجرا شده است.
وی افزود: در این مرحله از افزایش خدمت به شهروندان، امکان ثبت نام و درخواست اولیه پوشش بیمه سلامت در صندوق‌های ایرانیان و سلامت همگانی برای متقاضیانی که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند در سامانه خدمت‌رسانی به نشانی https://eservices.ihio.gov.ir/isc فراهم شده است.
آشوری تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند برای دریافت نوع خدمت در سامانه ثبت نام کنند و پس از آن جهت دریافت دفترچه بیمه به یکی از دفترهای پیشخوان دولت طرف قرارداد مراجعه کرده و از مزیت های آن بهره‌مند شوند.
مدیر سرپرستی بیمه سلامت شمال استان اصفهان گفت: بیمه‌شدگان عضو هر یک از صندوق‌های بیمه ای سازمان بیمه سلامت می توانند با استفاده از تلفن همراه با شماره‌گیری #۱۶۶۶۶* (ستاره ۱۶۶۶۶ مربع) از اعتبار دفترچه بیمه خود اطلاع پیدا کنند.
وی افزود: به منظور ارائه خدمت به شهروندان، از ابتدای آبان سال جاری دفترچه‌های بیمه سلامت همگانی که اعتبار آن‌ها پایان بیابد، به مدت شش ماه در سامانه بیمه سلامت تمدید شده و نیازی به مراجعه این افراد به دفتر پیشخوان نیست.
آشوری تصریح کرد: متقاضیان پوشش بیمه رایگان برای صدور اولیه یا تمدید دفترچه می‌توانند از پوشش بیمه پایه سلامت رایگان با اعتبار ۶ ماه برخوردار شوند که برای این افراد دفترچه بیمه ۱۲ برگی صادر شده و مطابق ضوابط جاری فقط امکان استفاده از خدمات بخش دولتی را خواهند داشت.
انتهای پیام