خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت توسعه پسکرانه و طرح توسعه بندر لنگه/لزوم واگذاری بندر چارک به سازمان بنادر و دریانوردی

فارس | اقتصادی | یکشنبه، 21 دی 1399 - 13:52
دبیر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم واگذاری بندر چارک به سازمان بنادر و دریانوردی بر ضرورت توسعه پسکرانه و طرح توسعه بندر لنگه تأکید کرد.
بنادر،بندر،توسعه،سازمان،دريانوردي،ضرورت،چارك،عمران

دبیر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم واگذاری بندر چارک به سازمان بنادر و دریانوردی بر ضرورت توسعه پسکرانه و طرح توسعه بندر لنگه تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، احمد جباری در نشست هم‌اندیشی ظرفیت‌های توسعه تجارت دریایی بنادر غرب هرمزگان که با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از فعالان اقتصادی و صنوف مرتبط برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه بندر لنگه یکی از بنادر فعال کشور است، ضرورت دارد که توسعه پسکرانه و طرح‌های که برای افزایش ظرفیت آن تعریف شده با سرعت اجرایی شود.
دبیر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات موثر سازمان بنادر و دریانوردی برای تقویت و توسعه بندر «شیو پارسیان»، اظهار داشت: با توجه به نزدیکی فاصله دریایی این بندرگاه به کشور قطر و ظرفیت‌های مطلوب صادراتی آن می‌توان بیش از گذشته از پتانسیل این بندر بهره برد.
وی با اشاره به ضرورت واگذاری بندر چارک به سازمان بنادر و دریانوردی، گفت: با هدف توسعه و ایجاد بندرگاه گردشگری، ضرورت دارد که بندر چارک در اختیار سازمان بنادر قرار گیرد تا ارایه خدمات به مسافران و گردشگران دریایی به شیوه‌ای درست و درخور انجام شود.
دبیر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره روستای بندری مخان پارسیان، اظهار داشت: برای این بخش می‌توان طرحی پیشنهاد کرد تا ضمن تقویت تجارت در این روستا شاهد رونق معیشت مردم منطقه باشیم.
انتهای پیام/ب