خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر به کدام شهرها جریمه دارد؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 دی 1399 - 13:21
لیست شهر‌هایی که در وضعیت قرمز و نارنجی هستند و سفر به آن‌ها جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و یک میلیون تومانی دارد، اعلام شد.
استان،مناطق،غيربومي،توريستي،بندر،جريمه،گلستان،مازندران،تومان ...

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، شهر‌های رشت، آستارا، رضوانشهر، رودبار، منجیل، کوچصفهان، لاهیجان، زیباکنار، چمخاله، لنگرود، ماسال، رودسر، جواهرده، آستانه اشرفیه، کلاچای و چابکسر دراستان گیلان، رامسر، نشتارود، عباس آباد، کلاردشت، چالوس، نوشهر، مرزن آباد، رویان، چمستان، محمود آباد، سرخرود، بلده، آلاشت، ورسک، شیرگاه، بابل، بابلسر، آشوراده و بهشهر در استان مازندران و بندر ترکمن، گرگان، علی آباد کتول و روستای زیارت در استان گلستان از جمله مناطق توریستی و اغلب ویلانشین هستند که هنوز در وضعیت خطرناک و نارنجی قرار دارند و ورود پلاک‌های غیربومی به این ۵۰۰ هزار تومان جریمه دارد.
همچنین بندر گز، کردکوی، نوکنده و جهان نما در استان گلستان و ساری، قائم شهر، فریدونکنار، نور، آمل، الیمستان، جویبار، تنکابن، نکا، رینه و پلور در استان مازندران در محدوده قرمز قرار دارند و سفر به این مناطق پرخطر محسوب می‌شود و تردد خودرو با پلاک غیربومی به این مناطق که اغلب توریستی محسوب می‌شوند نیز یک میلیون تومان جریمه دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/