سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکاتلندی‌ها بابت برگزیت از «جانسون» غرامت خواستند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 21 دی 1399 - 11:47
حزب ملی اسکاتلند می‌گوید برگزیت برخلاف میل اسکاتلندی‌ها به آنها تحمیل می‌شود و دولت لندن باید از این بابت به آنها غرامت پرداخت کند.
اسكاتلند،حزب،ملي،جانسون،انگليس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، حزب ملی اسکاتلند که طرفدار استقلال این منطقه از انگلیس است، امروز یکشنبه از بوریس جانسون نخست‌وزیر این کشور خواست که به اسکاتلندی‌ها از بابت ضررهای ناشی از برگزیت، میلیاردها پوند غرامت بپردازد.
این درخواست در حالی مطرح می‌شود که جانسون از سوی اسکاتلند برای برگزاری همه‌پرسی دوم استقلال تحت فشار است.
اسکاتلند و ایرلند شمالی که هر دو تمایلات جدایی‌طلبانه دارند، در همه پرسی برگزیت نیز به جدایی از اتحادیه اروپا رای منفی دادند.
به گفته رهبران حزب ملی اسکاتلند، تبعات برگزیت بر مردم این منطقه شبیه دزدی اقتصادی است.
آن طور که از نظرسنجی‌ها بر می آید در دور بعدی انتخابات پارلمانی انگلیس هیچ یک از دو حزب اصلی «محافظه‌کار» و «کارگر» توانایی کسب اکثریت را نخواهند داشت و احتمالاً برای تشکیل دولت ائتلافی نیازمند کمک گرفتن از حزب ملی اسکاتلند خواهند بود.