خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا توسعه شهری در محله‌های میرآباد و منظریه شهرکرد صورت می‌گیرد؟

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 دی 1399 - 11:14
معاون مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری درخصوص چرایی انتخاب مکان برای ساخت و سازهایی که در میرآباد و منظریه صورت می‌گیرد، گفت: اراضی ملی در این مناطق در نظر گرفته شده است.
مسكن،منظريه،بختياري،ادامه،ملي،ميرآباد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری درخصوص چرایی انتخاب مکان برای ساخت و سازهایی که در میرآباد و منظریه صورت می‌گیرد، گفت: اراضی ملی در این مناطق در نظر گرفته شده است.
ابراهیم علیرضایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ساخت و ساز در هر شهر تبعیت از برنامه‌ای خاص دارد، اظهار کرد: شهرها بر اساس نوع فعالیت، کشش جمعیتی خود، اندازه و وسعت خاص خود و در قالب‌های تجاری، بندری و ...
توسعه یافته و طبقه‌بندی می‌شوند.
وی درخصوص چرایی انتخاب مکان برای ساخت و سازهایی که در میرآباد و منظریه صورت می‌گیرد، ادامه داد: اراضی ملی در این مناطق درنظر گرفته شده است.
معاون مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: به‌عنوان مثال اراضی حد فاصل شهرکرد و فرخ‌شهر، شهرکرد و چالشتر کاربری کشاورزی دارند.
علیرضایی با اشاره به اینکه زیرساخت‌هایی نظیر آب، گاز و ...
در مناطق منظریه و میرآباد فراهم است، اضافه کرد: البته بررسی دیگر زیرساخت‌ها بر عهده شهرداری است.
معاون مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری مکان درنظر گرفته شده برای طرح اقدام ملی مسکن را محله ۳۴ یعنی منظریه شهرکرد دانست و ادامه داد: اگر قرار باشد ساخت‌وسازها ادامه یابد، نیاز به مکان‌یابی و امکان‌سنجی مجدد وجود دارد.
وی ظرفیت مکان‌های درنظر گرفته شده برای طرح اقدام ملی مسکن را مناسب خواند و خاطرنشان کرد: از بابت فضای لازم برای ادامه روند ساخت‌وساز مشکلی وجود ندارد.
انتهای پیام