خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۴ هزار اتباع خارجی در بازار سرمایه ایران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 21 دی 1399 - 10:23
معاون عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت:در حال حاضر چهار هزار نفر از فعالان بازار سرمایه ایران را اشخاص حقیقی و حقوقی اتباع خارجی تشکیل می‌دهند.
سپرده،مركزي،خارجي،شركت،بورسي

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
فریبا اخوان معاون عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، در رابطه با میزان مشارکت اتباع خارجی در بورس ایران، اظهار کرد: سهامداران در بازار سرمایه به دو دسته‌ حقیقی و حقوقی تقسیم می شوند که روند خاص خود را برای دریافت کد بورسی دارند، شرکت سپرده گذاری مرکزی اقدامات لازم برای دریافت کد بورسی به روش غیر حضوری و از طریق سامانه سجام انجام داده است.
بیشتر بخوانید
او افزود:مرکز تماس در شرکت سپرده گذاری مرکزی در حال طراحی است تا سهامداران خارجی بتوانند مشکلات خود را با سر شماره ۶۴۶۱ در میان بگذارند تا به آنها رسیدگی شود.اگر اتباع خارجی بخواهند در بورس ایران مشارکت داشته باشند برای دریافت کد بورسی باید به سامانه سجام که به زبان انگلیسی هم طراحی شده است، مراجعه کنند.
معاون عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت:در حال حاضر چهار هزار نفر از فعالان بازار سرمایه ایران را اشخاص حقیقی و حقوقی اتباع خارجی تشکیل می دهند که از این میزان هزار نفر حقیقی و سه هزار نفر حقوقی هستند.
انتهای پیام/