خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در شیکاگو و لس‌آنجلس 6 کشته برجای گذاشت

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 21 دی 1399 - 10:14
بنا به گفته منابع پلیس آمریکا در دو حادثه تیراندازی در لس‌آنجلس و شیکاگو بیش از 14 نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که دست‌کم 6 نفر جان خود را از دست دادند.
شيكاگو،نفر،حادثه،پليس

بنا به گفته منابع پلیس آمریکا در دو حادثه تیراندازی در لس‌آنجلس و شیکاگو بیش از 14 نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که دست‌کم 6 نفر جان خود را از دست دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در دو حادثه تیراندازی در شرق «لس آنجلس» و شیکاگو بیش از 14 نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و دست‌کم 6 نفر جان خود را از دست دادند.
بنا بر گزارش شبکه آمریکایی «ای بی سی 7 شیکاگو»، پلیس شیکاگو اعلام کرد که در چندین حادثه تیراندازی روز گذشته (شنبه) در مناطق مختلف ایالت ایلینوی از جمله شیکاگو و اوانستون دست‌کم هفت نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که از آن میان پنج نفر جان خود را از دست دادند.
پلیس اوانستون گزارش کرد که یک دانشجوی ۳۰ ساله در میان قربانیان حادثه تیراندازی روز شنبه بود و یک زن دیگر نیز که در رستورانی در شهر اوانستون گروگان گرفته شده بود، بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست داد.
پلیس شیکاگو اعلام کرده است که مظنون این حادثه یک جوان ۳۲ ساله به نام «جیسون نایتینگل» بوده است که در جریان درگیری با نیروهای پلیس کشته شد.
در حال تکمیل....