150 مکان ورزشی در اختیار مدیریت بحران استان قرار گرفت
مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر خبر داد: 150 مکان ورزشی استان در اختیار مدیریت بحران استان بوشهر قرار گرفت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر خبر داد: 150 مکان ورزشی استان در اختیار مدیریت بحران استان بوشهر قرار گرفت.
به گزارش ایسنا ، احمد بهروزیانفرد اظهار داشت: با توجه به اعلام ادارهکل هواشناسی و پیش بینی بارندگی شدید، تمامی سالن های سرپوشیدهی موجود در سطح استان برای اسکان احتمالی گردشگران نوروزی در اختیار مدیریت بحران قرار گرفته است.
وی با تاکید بر ضرورت هماهنگی با مدیریت بحران استان، افزود: این اقدام با توجه به حضور چشمگیر گردشگران نوروزی در استان بوشهر و کمبود سرپناه، انجام شده است.
بهروزیانفرد تاکید کرد: برای این کار هماهنگیهای لازم با روسای اداره های ورزش و جوانان شهرستانها انجام شده و همگی آماده ی هرگونه همکاری با مدیریت بحران و خدماتدهی به مسافران نوروزی می باشند.
گفتنی است پیش از این هواشناسی استان بوشهر برای روزهای یکشنبه و دوشنبه چهارم و پنجم فروردین اعلام بارندگی کرده و در برخی نقاط نیز احتمال وقوع سیلاب پیش بینی شده است.
انتهای پیام