خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۸۵ درصدی آمار جان باختگان کرونا در استان فارس

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 دی 1399 - 15:53
شیراز - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کاهش ۸۷ درصدی میانگین تعداد بستری روزانه بیماران کرونایی و کاهش ۸۵ درصدی آمار جان باختگان و کاهش بین ۸۰ تا ۸۸ درصدی ورودی و بستری بیماران خبر داد.
كرونا،بيماران،مديريت،ارائه،دانشگاه،طرح،بستري،شيوع،درصدي

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مهرزاد لطفی در دویست و چهل و دومین نشست روزانه ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بررسی گزارش نحوه ارائه خدمات به بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان و آمار مقایسه‌ای تعداد بیماران، موارد بستری در بخش‌های عادی و ویژه، تعداد جان باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون و افزایش تعداد تخت‌های عادی و ویژه در بیمارستان‌ها، از کاهش ۸۷ درصدی میانگین تعداد بستری روزانه بیماران کووید ۱۹ و کاهش ۸۵ درصدی آمار جان باختگان کرونا و کاهش بین ۸۰ تا ۸۸ درصدی ورودی و بستری بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها در مقایسه با ماه‌های آغازین شیوع کرونا خبر داد.
وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدافعان سلامت استان برای مقابله با کرونا، اضافه کرد: برای ادامه مطلوب و مناسب مدیریت کرونا، لازم است همچنان با همکاری مردم و مسؤولان و رعایت بیشتر توصیه‌های بهداشتی، پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی، استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی در جلوگیری از انتشار و شیوع ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال آن بکوشیم.
دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست با بیان فعالیت‌های مراکز ۱۶ ساعته استان در زمینه ارائه خدمات به افراد مشکوک و دارای علامت کرونا و همچنین اجرای طرح محله و خانواده محور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ موسوم به طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»، از فعالیت تیم‌های مشارکت کننده در این طرح برای شناسایی بهتر و سریع‌تر بیماران کرونا خبر داد و گزارشی از بازدید ناظران این معاونت از شهرستان کازرون و بررسی تعداد بالای موارد ابتلاء ه کووید ۱۹ در این شهرستان و ارائه آموزش‌های لازم به مسؤولان و تیم‌های حاضر در طرح شهید سلیمانی در این شهرستان، به رئیس و اعضای ستاد مدیریت کرونا دانشگاه ارائه کرد.