خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمیداوی: فدراسیون جای غیرفوتبالی‌ها نیست/ رحمتی تا هر وقت که بخواهد زمان دارد

ایسنا | ورزشی | شنبه، 20 دی 1399 - 14:14
مالک و مدیرعامل شهرخودرو در واکنش به نام‌نویسی علی کریمی در انتخابات این فدراسیون می‌گوید این فداسیون برای فوتبالی‌ها است و جایی برای غیرفوتبالی‌ها نیست.
مالك،فدراسيون،انتخابات،گذشته،فوتبال،هفته،حميداوي

مالک و مدیرعامل شهرخودرو در واکنش به نام‌نویسی علی کریمی در انتخابات این فدراسیون می‌گوید این فداسیون برای فوتبالی‌ها است و جایی برای غیرفوتبالی‌ها نیست.
به گزارش ایسنا، فرهاد حمیداوی، مالک و مدیرعامل شهرخودرو بعد از نام‌نویسی در هیات رییسه فدراسیون فوتبال گفت: سال گذشته هم در بحث انتخابات شرکت کرده بودم که به خاطر کرونا لغو شد.
این بار در انتخابات ثبت نام کردیم تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.
او درباره تغییرات در اساسنامه این فدراسیون خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم باز هم جای تغییر داشت اما نسبت به اساسنامه قبلی بهتر شده است.
مالک شهرخودرو درباره نام‌نویسی علی‌ کریمی برای تصدی سمت ریاست در انتخابات اظهار کرد: این‌جا (فدراسیون فوتبال) فقط برای فوتبالی‌هاست و جایی برای غیرفوتبالی‌ها نیست.
البته بعضی از مدیران هستند که فوتبالی نبودند اما توانمند هستند.
امیدوارم اتفاقات خوبی بیفتد و هر عزیزی که می‌آید برای فوتبال پاک و سلامت قدم بردارد.
حمیداوی درباره روند نتیجه‌گیری تیمش در لیگ برتر نیز گفت: در دو هفته گذشته خوب نتیجه گرفتیم و فکر می‌کنم بدشانسی دست از سر تیم ما برداشته باشد.
مالک شهرخودرو در واکنش به این که تا چه زمانی به مهدی رحمتی زمان می‌دهد؟
گفت: تا هر وقت که بخواهد.
او با رد اخبار مربوط به مشکلات مالی تیمش، درباره حواشی هفته گذشته مربوط به راه ندادن این تیم به ورزشگاه امام رضا (ع) به علت بدهکاری گفت: نمی‌دانم این حواشی چرا ایجاد می‌شود.
به نظرم این یک مشکل درون خانوادگی بین مدیران باشگاه و عزیزان در ورزشگاه بود که هفته گذشته حل شد.
انتهای پیام