خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو اصفهان همچنان پایدار است/پیش‌بینی ورود سامانه برای پایان هفته

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 دی 1399 - 14:07
اصفهان - کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان گفت: جو اصفهان تا سه روز آینده پایدار پیش‌بینی شده ضمن اینکه ورود سامانه جوی به استان در روزهای پایانی هفته نیز دور از انتظار نیست.
اصفهان،استان،جوي،بازه،دماي،ساعات

حجت‌الله علی عسگریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان طی سه روز آینده اظهار داشت: بررسی نقشه‌ها بیانگر استقرار جوی پایدار بر روی استان در این بازه زمانی است.
وی افزود: بر این اساس در این بازه زمانی برای آسمان استان اصفهان صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان با بیان اینکه در مناطق مرکزی و صنعتی شرایط برای انباشت آلاینده‌های جوی فراهم است، ادامه داد: بر این اساس هوا در اکثر ساعات برای گروه‌های حساس ناسالم است و در برخی از ساعات نیز ناسالم برای عموم پیش‌بینی می‌شود.
دما تغییری نمی‌کند
وی با بیان اینکه وضعیت دمایی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت، ابراز داشت: در این بازه زمانی دمای شهر اصفهان در گرم‌ترین و سردترین ساعات بین ۱۰ و منفی هشت درجه سانتی‌گراد در نوسان است.
علی عسگریان گفت: طی ۲۴ ساعت آینده خور و بیابانک با دمای ۱۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر گرم‌ترین و بویین میاندشت با دمای هوای ۱۳ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه پیش‌بینی شده است.
وی در خصوص فعالیت سامانه‌های جوی در استان اصفهان ابراز داشت: پیش‌بینی ما این است که تا پایان هفته ورود سامانه جوی را داشته باشیم.