خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام صهیونیستی: عربستان شریک مهمی برای اسرائیل است/ جایگزینی برای سیسی وجود ندارد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 20 دی 1399 - 13:47
یک مسئول امنیتی اسرائیلی اعلام کرد که عربستان شریک مهمی برای تل آویو بوده و اسرائیل آماده برقراری صلح با ریاض در هر زمانی است.
عربستان،المسلمين،اخوان،گروه،سيسي،بالتي،مصر،آماده،منطقه،آمريك ...

یک مسئول امنیتی اسرائیلی اعلام کرد که عربستان شریک مهمی برای تل آویو بوده و اسرائیل آماده برقراری صلح با ریاض در هر زمانی است.
به گزارش ایسنا، زوهر بالتی، مسئول بخش سیاسی و امنیتی در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه ایلاف، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و تحرکات وی برای پیشرفت این کشور در تمامی زمینه‌ها ستود.
وی افزود: محمد بن سلمان، یک انسان "انقلابی" است که دست به "انقلاب بزرگی" در کشورش زد و اقدامات جدی و گسترده‌ای را انجام می‌دهد و او توانست اولویت‌ها را در داخل کشورش تغییر دهد.
وی درمورد امکان ملحق شدن عربستان به توافق صلح با اسرائیل گفت: من به عربستانی‌ها می‌گویم زمانی که شما شرایط را برای این امر مناسب دیدید، ما آماده هستیم و آماده هر گونه توافق و به پیش رفتن هستیم.
این مقام صهیونیستی مدعی شد: عربستان توجه بسیاری به مساله فلسطین دارد، اما این امر مانع از این نمی‌شود که عربستان شریکی برای ما هر چند از راه دور در برقراری ثبات در منطقه و رویارویی با ایران باشد.
هر چند که توافقی وجود ندارد، اما عربستان برای ما بسیار اهمیت دارد، ما عربستان را یک کشور نزدیک به خود به حساب می‌آوریم و عربستان با ما نقاط اشتراک بسیاری دارد.
بالتی گروه اخوان المسلمین در مصر را "خطرناک" توصیف کرد و بر لزوم پشتیبانی از عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر برای ماندن در قدرت تاکید کرد.
وی گفت که دولت جدید آمریکا دیدگاه و نگرش خود را نسبت به منطقه و خاورمیانه دارد و اوضاع را بر اساس این دیدگاه رسیدگی می‌کند.
این مقام اسرائیلی گفت: در هنگام بهار عربی، دولت آمریکا امور را به نحو دیگری می‌دید، آنها دیدند که جوانان مصری به میدان‌ التحریر در قاهره آمدند، اما آنها نشنیدند و نمی‌دانستند که مصری‌ها چه می‌خواستند و اخوان المسلمین چگونه فعالیت می‌کند.
وی افزود: اخوان المسلمین از نگاه غرب، گروهی بودند که با آن می‌شود تعامل کرد و آن را یک گروه عمل‌گرا دیدند، اما این گروه آنگونه که تصور می‌کردند، نبود، ما اخوان المسلمین را یک گروه خطرناک برای منطقه می‌دانیم.
بالتی خاطرنشان کرد: بعد از تجربه‌ای که از ۱۰ سال قبل حاصل شده است، امروز ممکن است دولت آمریکا امور را به صورت جامع‌تر و شفاف‌تری ببیند.
وی تاکید کرد که جایگزینی برای عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر وجود ندارد و باید از او برای ماندن در قدرت پشتیبانی کرد و هرگونه جایگزینی برای سیسی، فردی نامعلوم نخواهد بود.
انتهای پیام