خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت ثبت نام آزمون دستیاری پزشکی تمدید شد

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 20 دی 1399 - 11:12
مهلت ثبت نام چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تمدید شد و داوطلبان از دوشنبه ۲۲ دی تا پایان روز چهارشنبه ۲۴ دی می توانند در این آزمون ثبت نام کنند.
ثبت،آزمون،پزشكي،تخصصي،دستيار

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹ برگزار می شود.
تاکنون در چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تعداد ۱۰ هزار و ۵۸۵ نفر ثبت نام کرده اند.
به منظور ارائه تسهیلات به داوطلبانی که تاکنون نسبت به ثبت نام اقدام نکرده اند مهلت ثبت نام چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی تمدید شد و داوطلبان می توانند از دوشنبه ۲۲ دی تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۲۴ دی در این آزمون ثبت نام کنند.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی Sanjeshp.ir درج شده است و داوطلبان باید با پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ ۷۵۰ هزار ریال (۷۵ هزار تومان) و ۶۰۰۰ ریال بابت خدمات پیام کوتاه برای ثبت نام اقدام کنند.
همچنین شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دفترچه راهنما اعلام شده و داوطلبان باید با مطالعه کامل دفترچه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.