خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم اختلافات بر سَر تشکیل کابینه/ حمایت امارات از «سعد الحریری»

مهر | بین‌الملل | شنبه، 20 دی 1399 - 10:11
رسانه‌های لبنان طی یک روز گذشته به موضوعات مختلفی پرداختند که اختلافات بر سَر تشکیل دولت جدید این کشور، مهمترین سوژه خبری این رسانه‌هاست.
لبنان،روزنامه،كرونا،حريري،نوشت،اساسي،تشكيل

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: رسانه‌های مختلف لبنان در ۲۴ ساعت گذشته به رویدادهای مختلفی پرداختند که سرخط خبری آنها بدین شرح است:
روزنامه البناء در مطلبی نوشت: کرونا بیمارستان‌ها را پرکرده و دارو هم کمیاب شده است.
بحران کرونا در حال رسیدن به مرحله خطر است.
روزنامه الأخبار نوشت: حمایت امارات از حریری و جریان سیاسی او؛ نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه انصراف نمی دهد.
تارنمای نداء الوطنهم گزارش داده است: عون می گوید که شورای قانون اساسی مفسر قانون اساسی است؛ این درحالی است که بِری معتقد است پارلمان، مفسر قانون اساسی است.
روزنامه الجمهوریه با اشاره به اختلافات بر سَر تشکیل دولت جدید لبنان، عنوان کرد: حریری در مقابل باسیل کوتاه نمی‌آید.
شبکه المنار گزارش داد: چگونه برای برخی در لبنان اشکال ندارد که برخی خیابان‌ها به نام اشغالگران لبنان مانند ژنرال های فرانسوی و انگلیسی باشد، اما به نامگذاری خیابانی به نام قاسم سلیمانی که از لبنان و بیروت دفاع کرد، اعتراض می‌کنند.
روزنامه النهار عنوان کرد: اعیاد اخیر باعث گسترش بی‌سابقه کرونا در لبنان شده است.
این روزنامه در مطلبی دیگر نوشت: دولت دارای ۲۰ کرسی راضی کننده برای باسیل؛ آیا حریری هم آن را قبول می‌کند؟
روزنامه اللواء تأکید کرد: فاجعه بهداشتی و ترس از آزادسازی دلار، پرونده تشکیل دولت را تسریع می کند.