خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۲ میلیارد تومان جهت مدیریت بهتر پسماند در گلستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 20 دی 1399 - 08:54
معاون امور شهرداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اینکه طرح جامع پسماند در گلستان به‌خوبی اجرا شده است، گفت: بیش از ۲ میلیارد تومان جهت مدیریت پسماند در گلستان اختصاص یافته است.
گلستان،پسماند،اقدامات،سازمان،كشور

ایسنا/گلستان معاون امور شهرداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اینکه طرح جامع پسماند در گلستان به‌خوبی اجرا شده است، گفت: بیش از ۲ میلیارد تومان جهت مدیریت پسماند در گلستان اختصاص یافته است.
«حسین رجب صلاحی» شب گذشته در گردهمایی شهرداران سراسر استان گلستان که در گنبدکاووس برگزار شد، اظهار کرد: در نیمه اسفند پروژه‌های برجسته شهرداری‌ها با حضور دکتر روحانی ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد.
وی افزود: اقدامات صورت گرفته در حوزه پسماند گلستان برای کشور نمونه و الگوست و امیدواریم روند این اقدامات همچنان ادامه داشته باشد.
معاون امور شهرداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: استان‌های شمالی با مشکلات مدیریت پسماند مواجه هستند اما خوشبختانه میزان این دغدغه‌ها با توجه به اقدامات مناسب صورت گرفته در گلستان کمتر است.
رجب صلاحی بیان کرد: این سازمان همکاری لازم را برای خرید دوربین‌های ترافیکی و هوشمند سازی شهرداری‌ها خواهد داشت.
انتهای پیام