خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار نظامیان صهیونیست مبتلا به ویروس «کرونا» افزایش یافت

مهر | بین‌الملل | شنبه، 20 دی 1399 - 08:47
آخرین اخبار حاکی از آن است که شمار نظامیان صهیونیست مبتلا به ویروس «کرونا» به هزار و ۱۴۱ نفر افزایش یافته است.
كرونا،صهيونيست،ويروس،افزايش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، شمار نظامیان صهیونیست مبتلا به ویروس کرونا افزایش یافته است.
منابع رسانه ای از ثبت موارد جدید از ابتلا به ویروس کرونا در صفوف نظامیان صهیونیست خبر داده اند.
بر اساس این گزارش، بدین ترتیب شمار نظامیان صهیونیست مبتلا به کرونا به هزار و ۱۴۱ نفر افزایش یافته است.
این درحالی است که در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست نیز به دلیل مشکوک بودن به ابتلا به ویروس کرونا در قرنطینه به سَر می برَرند.
هفته گذشته نیز اعلام شده بود که شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا به ۴۲۸ هزار و ۵۱۰ نفر افزایش یافته است.
در همین حال، تعداد فوتی‌های صهیونیست ناشی از ابتلاء به کرونا به ۳ هزار و ۳۵۶ نفر افزایش یافته است.
پیشتر واحد اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی فاش کرد که این رژیم برای نخستین بار از نظر تعداد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا نسبت به جمعیت از ایالات متحده آمریکا پیشی گرفته است و با وجود قرنطینه کامل اراضی اشغالی، این ویروس همچنان به شکل خطرناکی در حال گسترش و شیوع است.